Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata_aa

chciałabym częsciej....

Polecane posty

Gość agata_aa

Chciałabym częsciej sie kochać, Jemu wystarcza raz na tydzien, tylko lodzik może być częściej-nawet codziennie. Jest mi z tym źle bo też mam potrzeby.

Gość gumih
zapraszam do mnie, ja mogę 3 razy dziennie -g

Gość agata_aa
Sugerowałam ze mam ochote częściej sie kochac, niestety nic sie nie zmieniło. Jestesmy ze sobą 5 lat, od około 3 jest tak jak jest, w przyszłym roku planujemy ślub. Zastanawiam sie jaka bedzie nasza przyszłosc, bo sex jest wazny w związku.

Gość finał de mundial
Ja moge codziennie po kilka razy piszesz sie?

Gość prawda66778
juz go nie pociagasz i tyle. musiscie zaprosic do lozka kolezanke inaczej nici

Gość agata_aa
Twierdzi że Go pociągam,podniecam itd. Gdy juz sie kochamy jest rewelacyjnie, długo, namiętnie...brak słów, ale co z tego skoro rzadko. 'finał de mundial' :) zastanowie sie.

Gość onon
pewnie ma jakas na boku haha

Gość agata_aa
Jestem w 100% pewna ze nie ma .

Wez go siłą , za rozporek , przykuj do wyra , wszak chlop nie pojdzie na policje i nie powie ze kobieta go zgwalcila , prawda ? :classic_cool: ;) A tak serio to porozmawiaj z Nim . Moze mu seks sie znudzil tj potrzebuje jakiejs odmiany , dreszczyku emocji? Albo poprostu libido mu spadlo .

Gość agata_aa
Czasem marzy mi sie taki męzyzna ktory chce codziennie, lubi mocniej i z zaskoczenia, ktory nie bedzie czuł sie nieswojo spuszczajac sie na piersi.

Gość asdff
ja moge czesciej nawet kilka razy dziennie nie wiem moze to choroba ale ja musze sie bzykac co dziennie a jak moja ma okres to rozgladam sie za innymi jak chcesz to mozemy sie zgadac na seksik gwarantuje swietna zawawe i roskosz

Gość doświdczony
agata_aa dobrze się zastanów nad tym ślubem potem jest zazwyczaj tylko gorzej jak będą dzieci i rozwód to będzie tragedia jak się rozstaniecie wcześniej to nie aż taka straszna

Witaj, W odpowiedzi na Twoje ogłoszenie: Jestem wysokim (187cm) 25letnim szatynem z Warszawy, doświadczonym i czułym, choć w łóżku czeka na Ciebie pełna dominacja. Mam swoje zdanie i jestem konsekwentny w podejmowanych decyzjach. Uprawiam wolny zawód, co daje mi dużą dyspozycyjność czasową. Nie posiadam obecnie partnerki. Nadwaga nie jest dla mnie przeszkoda, może nawet sprawić przyjemność, wiek nie ma znaczenia. Przyznam, że pociągają mnie starsze kobiety. Posiadam lokal w Warszawie, swojej partnerce zapewniam 100% dyskrecje, jeśli jej potrzebuje. Nie przyjmuje wynagrodzenia za spotkania, w żadnej postaci. Mam niezwykle duży temperament, dlatego szukam Ciebie, aby zaspokoić nas oboje. Uprawiam aktywnie sporty: pływanie, rower, koszykówka. Wyśle swoje zdjęcia jesli podasz maila Całuje czule, Adam ad25am@tlen.pl

Gość finał de mundial
agata_aa przemyslalas moja oferte?:0