Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blebleblefuj

Fuj, najobrzydliwsza rzecz swiata....

Polecane posty

Gość Blebleblefuj

Prowadzilam dzis rozmowe kwalifikacyjna z mlodym facetem. Gosciu zdenerwowany byl strasznie. Ale to normalne. Tylko, ze w tym zdenerwowaniu zaczal sie mimowolnie drapac po twarzy. I zdrapal sobie ogromnego syfa na policzku... Jakby tego bylo malo, on nie zauwazyl co sie stalo. I rozmazal sobie te rope z krwia na pol ryja. myslalam, ze pawia puszcze! W koncu poprosilam, zeby poszedl do lazienki i umyl twarz, bo chyba sie skaleczyl. Facet poszedl i ... nie wrocil juz na rozmowe. Szkoda mi go, ale po takim "wystepie" chyba sama bym nie wrocila.... Bleeeee

HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAH :D

Gość olaboga ale siara

Gość georinna
:-D

Gość
i wypłoszyłać potencjalnego dobrego pracownika;p bywa,. kobietom rozmazuje się makijać, facetom syfy... myślałam, że będzie coś NAPRAWDĘ obrzydliwego...

Gość Blebleblefuj
Dzis juz chyba nic nie zjem. Mowie wam masakra bylo obserwowac, jak on sobie to rozmazuje... Zamiast skupic sie na rozmowie tylko patrzylam z obrzydzeniem i hamowalam odruch wymiotny... Mam nadzieje, ze nigdy takiej wpady nie zalicze... Ludzie nie drapcie sie na widoku publicznym! :)

Gość georinna
ja bym nie wytrzymała na to patrzeć jestem wyjątkowo brzydliwa, wstałabym i uciekła

Gość Blebleblefuj
bazienka, nie wiem czy potencjalnie dobrego pracownika... To praca w stalym kontakcie z klientami. Jakby za kazdym razem masakrowal sobie syfy przy nich, to firma poszlaby z torbami. :)

Gość Blebleblefuj
balbinkaa przestan!!!!!!!!!! fuuuuu. No zmowu mnie zaczyna szarpac! A tylko looknelam na linka szybko... Nie wiem, czy to samo. ale bylo masakrycznie. No pol buzi mial we krwi i tej ropie, tak mu sie lalo... On mial wogole problemy ze skora. takie niby pryszcze, niby wrzody. Takie duuze. bleeeeee

Gość judyta6235
ej, a może on to teraz czyta? :classic_cool:

Gość
oj można było mu to powiedziec potem nooo... chłopak był zdenerwowany rozmowa, moze w kontaktach zachowywalby sie inaczej, a tak zamknie się w sobie

Gość prowokassjioan
-3/10

Gość nie wierze
dżosef "spociłem się ze stresu, taka baba gruba wypytywała mnie o tyle rzeczy, jakby nie czytała CV i miała taką kwaśną minę jakby sie zesrała.Nie wiedziałem o co chodzi, czy śmierdze, puściłem bąka ale nie śmierdzącego, w koncu ona do mnie że mam pójść do łazienki bo pokaleczyłem twarz.Patrzę tam w lustro a ja rozdrapałem sobie wrzoda ropnego przy nosie i rozmazałem tą ropę i krew po twarzy , miałem nawet na ustach boby ropne umyłem się i uciekłem stamtąd" hahaha ale siara jejkum dwie osoby piszą o jednym i tym samym wydarzeniu ale RYFA!!!