Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto doradzi ..

Mam pytanie do osób, które używają elekrycznej szczoteczki do zębów

Polecane posty

Gość kto doradzi ..

Kupiłam niedawno elektryczną szczoteczkę, ale mam pewien dylemat związany z obchodzeniem się z nią. Chodzi konkretnie o ładowanie. Otóż w instrukcji wyczytałam dwa całkowicie sprzeczne ze sobą punkty. Oto one, cytuję: 1) Do codziennego użytkowania, rączkę szczoteczki można przechowywać na podłączonej do sieci bazie ładującej, aby zapewnić pełną moc urządzenia. Akumulator jest zabezpieczony przed przeładowaniem. 2) W celu uniknięcia efektu zmniejszania pojemności akumulatora, unikaj odstawiania rączki na podłączoną do sieci bazę ładującą i co najmniej raz na 6 miesięcy całkowicie rozładuj akumulator. To w takim razie co w końcu mam robić ze szczoteczką po umyciu zębów ? Mam kłaść ją na podłączonej do sieci bazie ładującej po to aby zapewnić pełą moc urządzenia, czy odwrotnie - unikać odkładania na podłączoną do sieci bazę ładującą w celu uniknięcia zmniejszania pojemności akumulatora ? Ponadto jeśliby przeanalizować sam punkt drugi to też przeczy on sam sobie, ponieważ gdybym unikała odkładania szczoteczki na bazę ładującą z obawy przed zmniejszeniem pojemności akumulatora. To rozładowywałby się on regularnie co 2 tygodnie i co dwa tygodnie musiałabym ładować te szczoteczkę, więc jak to się ima do rady końcowej że szczoteczkę należy całkowicie rozładować raz na 6 miesięcy. Zgłupieć można z tymi instrukcjami.

Gość ghjkl
mam juz drugą czszoteczkę elektr,po umyciu zębow odstawiam na baze ładujaca,a raz na jakiś czas włączam nie myjąc zębow żeby się rozladował i jest wszystko ok

Gość ence pence w której ręce
brak sensu i logiki w ciągłym ładowaniu szczoteczki. telefon komórkowy też trzymasz cały czas pod ładowarką jak jesteś w domu? ładuj szczoteczkę jak czujesz że jej moc wyraźnie spadła. raz na jakiś czas rozładuj ją do końca. i to wsio