Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietuzinkowaLala

Polskie babki sa bardzo zawistne!

Polecane posty

Gość nietuzinkowaLala

Nie uwazam sie ani za superzgrabna, ani tym bardziej superladna. Ale mam pewne przymioty, jeszem szczuplutka, bardzo zgrabne nogi, piekne wlosy, duze zielone oczy i twarz malej dziewczynki. No i przede wszystkim urok osobisty bo jestem zadowolona ze swojego zycia i przyjaznie nastawiona do swiata. Codziennie widze pelne nienawisci spojrzenia innych kobiet na ulicy. I nie sa to w wiekszosci ja mogloby sie wydawac takie stare i szpetne tylko mlode i raczej atrakcyjne. Czesto tez nowo poznane kobiety sa na starcie dosc opryskliwe wobec mnie, mimo ze ja jestem mila i usmiechnieta. Skad sie bierze taka nienaiwsc w stosunku do ludzi, ktorzy sa po prostu zadowoleni? Mieszkalam kilkanascie lat za granica i nie doswiadczylam czegos takiego w takim stopniu.

Gość frelka18
Wiesz, ze wmawianie sobie, ze wszyscy ci zazdroszcza i patrza na ciebie z zawiscia kwalifikuje cie do leczenia?:D

Gość ojka65
welcome in poland poprostu nie zwracaj na to uwagi

Gość Dom wszystkich kolska
jeszem szczuplutka, bardzo zgrabne nogi, piekne wlosy - tak może powiecieć statystycznie 65% polek. A lukdzie u nas są zwyczajnie niepurzejmmi mają tak fabrycznie.

moze jestes jakos zle nastawiona? ja nie zauwazylam, zeby ktos na usmiech odpowiedzial krzywym spojrzeniem:)

Gość znam to a tez miss nie jestem

Gość nietuzinkowaLala
wcale sobie tego nie wmawiam, po prostu wrocilam z zagranicy i zauwazylam roznice. Jakbym sobie wmawiala to bym wmawiala sobie i tam. To ciekawe czemu faceci nie sa zazwyczaj nieuprzejmi tylko baby.

Gość amsbnjwqhbs
Pewna moja kolezanka nie wychodzi w zimie sama z domu gdy tylko zrobi sie szarowka,bo wszyyscy tylko czekaja aby ja zgwałcic :-) Wiec autorko ty tez jestes pieprznieta jak ta moja kolezanka :-)

Gość znam to a tez miss nie jestem
Tyle że ja jestem strasznie brzydka i śmierdzę więc ludzie okazują mi niechęć i zniesmaczenie głównie z tych dwóch powodów .

Skoro mówisz: '' jeszem szczuplutka, bardzo zgrabne nogi, piekne wlosy, duze zielone oczy i twarz malej dziewczynki. No i przede wszystkim urok osobisty bo jestem zadowolona ze swojego zycia i przyjaznie nastawiona do swiata." To o co Ty się martwisz? :D Bądź nastawiona dalej. Co Ci to da, że napiszesz to tutaj? Tak było, jest i będzie :D

Gość nietuzinkowaLala
nie martwie sie, jestem zszokowana ogolnym niezadowoleniem z siebie atrakcyjnych i mlodych kobiet w Polsce, no bo jak to inaczej wytlumaczyc?

nic nie przesłania:P Niewydaje mi sie aby było to uprzedzenie, uwierz mi ,że nawet najbliższa przyjaciółka, która czuje sie w jakiś sposob "gorsza"od Ciebie, jest niedowartościowana jeśli będzie miałaokazję Ci dowalić - zrobi to...:)

oczywsicie ,ze to zrobi, nie zyje od dzis na tym swiecie, ale bez przesady,ze kazda dziewczyna krzywo patrzy na inna, ladna idaca po ulicy! w takim razie jestem brzydka jak noc, bo nie spotyka mnie takie cos:P widocznie nie maja czego zazdroscic:P

Gość ciekawe po co
przeciesz nie pisza ze kazda, ale codziennie jest ich pare. Ja to tak zauwazam bo jak pisalam nie przywyklam do czegos takiego a niektore z was widocznie juz tak skoro jestescie fajne i nie zauwazacie ;-)

Gość amsbnjwqhbs
Autorko--jezeli ty cały czas masz przyklejony usmniech do twarzy,czy trzeba czy nie trzeba,to nie dziw sie,ze wywołujesz niechec innych kobiet.Bo prawda jest tak,ze nie mozna byc ciągle usmiechnietym i miłym dla kazdego.To zwykły idiotyzm usmiechac sie do pierwszej napotkannej osoby. A propos usmiechu-to mam taka znajoma ktora nie zaprzecze jest ładna ,ale coz usmiech jej zniknał jakeis 5 lat temu gdy miała juz 35 lat i wszyscy faceci z ktorymi chodziła zostawiali ja i zenili sie z o wiele brzydszymi od niej kobietami.Teraz chodzi taka 40 z mamusia,nie usmiecha sie tak jak kiedys,a dalej jest naparwde ładna .

Gość AaliyahHaughton
rany ale masz problem, tez jestem ładna, zgrabna, miła, zadowolona z siebie itp a jakoś czegos takiego nie spotykam, spotykam ludzi zyczliwych, wredni tez sie zdażaja ale tak jest wszędzie

ja jak widze jakas naprawde piekna dziewczyne, to czasem nie moge od niej oderwac wzroku:P zdarzylo mi sie np. w autobusie,ze gapilam sie na nia "jak sroka w kosc" bo miala takie pikne kosci policzkowe:P dziewczyna az spojrzala w moja strone, ciekawe czy pomyslala ze jej zazdroszcze?:P

Gość ciekawe po co
amsbnjwqhbs o czym ty piszesz? Przeciesz wiadomo, ze nie chodze non stop z bananem na twarzy jak jaks kretynka ani tez nie jestem przesadnie cukierkowo mila do wszystkich nowo poznanych ludzi, po prostu staram sie byc przyjazna. Mysle ze wyrazilam sie dosc jasno w moich postach, nie wiem czemu niektorzy robia z nich niewiadomo co...

Gość ciekawe po co
ten 19:33 to ja, napisalam niechcacy z innego Nicka ;-)

Gość nietuzinkowaLala
;-)

Gość amsbnjwqhbs
Autorko,ty wyzej stasz niz dupe masz.gdybys nie była zadufana wsopbie to bys tej niecheci innych kobiet nie zauwazala a jakby nawet docierałoby to do ciebie,to nie robiłabys z tego wielkie halo...Wydaje mis ie,ze to ty jestes powodem zachowania innych dziewczat,ty emanujesz zbytnia pewnoscia siebie,przeceniasz sie na kazdym kroku a to daje sie wyczuc i nie musi inna byc zakompleksiona aby ci czegos zazdroscic,po prostu nie lubia cie za aure jaka rozsiewasz wokoło siebie.Pycha przez ciebie przemawia.

Gość nietuzinkowaLala
wcale nie, mam duzo fajnych znajomych i kilku wiernych od lat przyjaciol, a ludzie ktorzy mnie blizej poznaja przewaznie mnie lubia :-) a ty widac nalezysz to tej grupy o ktorej pisze bo z twoj post az kipi rozgoryczeniem. Ktos odwazyl sie cos dobrego o sobie napisac, o boze, trzeba od razu powyzywac i zdeptac! Sociolodzy widac maja racje co do kompleksu narodowego Polakow.

Gość amsbnjwqhbs
Autorko,nie kipie zawiscia i rozgoryczeniem :-) i nie naleze do kobiet zawistnych o ich urode>moge pozazdroscic kobiecie wybitnej inteligencji,ale nie urody.A Ty jakys była naparwd esuper dziewczyna to nie potrzebowałabys sie "wyzalac"anionimowo na forum.Tak jak pisałam,pycha przez ciebie przemawia. Aha,jeszcze jedno,przeczytałam pobieznie twoje posty,ale nie wyczytałam w nich nic o tobie z innehj str.o twoim wykształceniu,znajomosci jezykow,inteligencji.Ty tylko wspomniałas o swoich walorach zewnatrznych,a to zalatuje tania pycha :-)

Gość amsbnjwqhbs
Autorko,tylko prosze nie pisz juz o swoich zaletach wewnetrznych,bo klawiatura wszystko przyjmie i mozna wiele na niej bzdur napisac,szczegolnie wtedy gdy ktos o czyms wspomniał o czym ktos zapomniał napisac :-)

Gość nietuzinkowaLala
kurcze przeciesz po to jest to forum, zeby poudzielac sie na temty ktore czlowieka interesuja, czy nie? a ja wcale sie nie wyzalam, chce po prostu podyskutowac na pewien temat. ale juz zdazylam zauwazyc, ze chetnie interpretujesz moje posty tak zeby pasowaly do twojego wypbrazenia o mnie ;-) A co do wyksztalcenia, przeciesz chodzi o obcych ludzi na ulicy, oni raczej nie sa w stanie odgadnac, jakie wyksztalcenie czy IQ ktos ma kto ich mija, takze musi sie to sprowadzac to cech zewnetrznych. Nie bede Tobie wyjasniac jakie mam wyksztalcenie bo nie czuje potrzeby tlumaczenia sie z tego ;-)

Gość nietuzinkowaLala
ale widze ze i tak jestes juz uprzedzona i podejrzewasz, ze bede sciemniac. Oj, polska zolc!