Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietuzinkowaLala

Polskie babki sa bardzo zawistne!

Polecane posty

Gość amsbnjwqhbs
Autorko,masz przyjacioł ,zanjomych to moze z nimi podyskutuja na temat dotyczacy odbierania ciebie przez inne kobiety.Osoby ktore ciebie znaja będa wiedziały co ci odp.bo znaja twoje wady i zalety.Znaja twoje zachowania ktore ty mozesz n u siebie nie zauwazac.

Gość amsbnjwqhbs
Napisałas,ze chodzi o ludzi z ulicy.No to znowu napisze Ci,ze jezeli na ulicy usmiechasz sie idac to nie zostaniesz w pozytywny sposob odebrana,bo jak mozna miec ciagle przyczepiony usmniech do twarzy.To jest normlana sztucznosc,a niektorzy moga odebrac to jako wywyzszanie.

Gość nietuzinkowaLala
ale tu nie chodzi tylko o mnie, ja jestem jedynie przykladem. Przeciesz jest tajemnica poliszynela, ze Polacy sa uwazani za narod zawistny i ja wracajac tutaj doswiadczylam tego m.in. w tej formie. Poza tym nie wiem skad sie bierze twoje oburzenie, przeciesz na starcie zaznaczylam ze wcale nie uwazam siebie za jakies cudo swiata dlatego tym bardziej jestem zaskoczona niektorymi reakcjami, ktore w ****** niedoswiadczylam na taka skale.

Gość nietuzinkowaLala
a ja Tobie jz napisalam ze nie chodze z bananem na gebie po ulicy, Ty to wymyslilas.

Gość amsbnjwqhbs
Autorko,masz błędny obraz świata. Kazdy człowiek,w kazdym kraju jest taki sam.Posiada taka sama mętalnosc jak i Polak.Nie ma narodow w ktorych luidzie sa inni.Człowiek to człowiek.W kazdym kraju sa ludzie mniej lub bardziej zawistni w roznych sprawach.

Gość nietuzinkowaLala
"Autorko,masz błędny obraz świata. Kazdy człowiek,w kazdym kraju jest taki sam.Posiada taka sama mętalnosc jak i Polak.Nie ma narodow w ktorych luidzie sa inni.Człowiek to człowiek.W kazdym kraju sa ludzie mniej lub bardziej zawistni w roznych sprawach." O matko, dawno nie przeczytalam czegos bardziej smiesznego! Ale przynajmniej teraz wiem ze dyskusja z Toba to stata czasu, nara!

Gość amsbnjwqhbs
Autorko,a co,niby w innych krajach ludzie sa inni?NIe zazdroszcza,nie plotkuja,nie sa zawistni,lubia pracowac(nie mylic z musza)nie sa leniwi,nie oszukuja US,nie kradna etc.etc.Czyzby tylko Polak posiadał same wady.Jezeli tak,to Ty jako Polka jestes guzik watra od innych kobiet z zagranicy.

Gość pewien uprzejmy facet
"Kazdy człowiek,w kazdym kraju jest taki sam.Posiada taka sama mętalnosc jak i Polak.Nie ma narodow w ktorych luidzie sa inni.Człowiek to człowiek.W kazdym kraju sa ludzie mniej lub bardziej zawistni w roznych sprawach." co autor miał na myśli?