Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Nowozelandczycy muszą mieć wizę żeby przylecieć do europy normalnie taką wizję dostawało się od ręki- tym bardziej że on legalnie pracuje i ma oficjalnego sponsora więc na co dzień wizy nie potrzebuje bo jest w Anglii legalnie! nie wiem na jakiego kretyna musieli trafić

a mieli być w polsce całe 3 dni!! ciekawe jakby takiemu urzędasowi taki kawał zgotować

Gość Luśka SQ
Ja wizę rozumiem inaczej, jako coś, co jest ważne do tego i tego dnia... wiec wciąż jakoś nie bardzo wiem, w czym problem

Gość Luśka SQ
Przyleciał do Polski bez ważnej wizy brytyjskiej?

lusiu nie wiem dokładnie jak to jest wiem że braiden wizę potrzebował i jej nie dostał :D a jest w polsce któryś raz kolei i nigdy nie miał problemów

on zawsze dostawał tu w polsce- w ciągu jednej godziny............

wiesz pewnie mógł starać się i tam- w londynie- teraz to juz po ptakach- ale cholera na logikę biorąc to ten urzędas rozumu nie ma?

Gość Luśka SQ
Widać Anglicy maja swoje wyspiarskie rozwiązania, coś jak ruch lewostronny, czy pinty zamiast litrów. A wina chyba nie jest Polski, a właśnie wielkiego królestwa, bo wizy przyznaje konsul danego kraju. :)

Gość Luśka SQ
Nic się już nie da zrobić?

lusiu - fakt ale widać ów konsul przesiąkł już polską biurokracją :P

nie- odwołanie trwa parę miesięcy lecą do londynu i jak tam go nie wpuszczą to leci od razu do nowej zelandii......

a osramowa to na prawdę o tą swoją diodę się wystraszyła??? osram- przecież ikuś tylko tak żartowała ja jestem łagodna jak ten baranek wielkanocny cukrowy:P

Gość całuss
kurwa kurwa kurwa😠 dziękuje za uwagę

Gość całuss
nie,musiałam sie gdzieś wykurwiać:P

Gość całuss
kurwić poszłabym się gdzieś indziej,nie na kafe:D

to mi sie tak podoba - ze wkleje jeszcze raz :P Osramowa - wybaczysz - ;) Instrukcja zamykania topiku: Proszę o usunięcie, bo… Ale może jednak się wstrzymam, skoro… Nie, lepiej skasujcie przeciez… Trudno było miło ale… Chociaz jak się zastanowić to może… Instrukcja dalszego postepowania: [Dłuzsza pausa…po której nastepuje rumor klęczników oraz błagalnym tonem wzniesione modły]: Wróć Czekamy To jeszcze nie koniec Nie daj się Kochamy cię Zostań z nami To ostatnia niedziela [jakiś pijany przechodzień, nie zwracać uwagi] Cdn.

oświecę was, używamy tu w praktyce: 1 słowa na de i nie jest to d u p a tylko dystans 2 slowa na pe i nie jest to pen tylko p i e r n i c z y ć 3. woda jest mokra uzywamy jej do polewania jak zajdzie potrzeba a mnie sie to podoba :D

Gość Luśka A.
Turkuć podjadek tez był świetny (skoro zapadł nam dobrze w pamięci) dobry, a Osramowa powinna podjąć współpracę z Szukanierm, po czym oboje zaczęliby dorabiać via polska scena kabaretowa. :D

żądam zaprzestania chwalenia osramowej:P bo pójdziecie w kolejkę pod mięsny:P

i dla równowagi ike też jest świetna!!! :P a co, wy mnie zdradziłyście- sama będę się chwalić:P na szczęście mam siłę przebicia :P

Gość Luśka A.
moje pomysły nie są już tak dobre, ale; 4. słowa na w i nie jest to wnerwiony, a wyluzowany 5. słowa na s i nie jest to spięty, stroskany czy sterowany, a z wirtualnością odpowiednio synchronizowany. :)

wróć ike jest najświetniejsza!!! żądam waszych podpisów pod tym wnioskiem inaczej będę wyciągać konsekwencje słowne:P

Gość Luśka A.
6. słowa na b i nie jest to biedny (bo pokrzywdzony) a boski, bo ikowski :P

i jeszcze chcialam dodac - Ike -oszczedz mnie :O nie niszcz 😭 bede ci sie podlizywac ile wlezie -PLISSSSS :P

Gość Luśka A.
To ja się zgadzam być najmniej fajna, ale żeby los mi wynagrodził i dla równowagi żebym przez resztę żywota była najfartowniejsza. :)