Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Ju.................
Ike, pewnie, że ma prawo. Mnie tylko o to chodzi, ,że sama wie, że może za to oberwać. Ale nie musi. :)

Ike , rerto ma prawo go bronic , ja mam prawo komentowac :) co sie z toba dzieje? nie poznaje cie :D

Gość Ju.................
Ike, a Ty co???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

to ze ona biedulka musiala stac na palcach przy nim - nie robi na mnie wrazenia .. wrecz przeciwnie :O ja tam nigdzie stac nie musialam ;) do dzisiaj nie musze

Gość Luśka F.
Retro, zbytek łaski (z tym przepraszaniem, ze penisa nie masz). A to dlatego, że penisy a la Kucharz nigdy mnie nie pociągały. :) 🌻

albo musicie teraz wszystkie chudo pisac o tak q q q q q qqqq q q q q q q q q q q qq q qq qq qqq

Gość Ju.................
Ike poszła na nas naskarżyć modom:classic_cool:

Nic sie z Ike nie dzieje po prostu ma sentyment do Retro i nudzi ją to napierdalanie i tym samym :)

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?= ? post Ju - wertykalnie jezeli faktycznie go skasuje ;)

Gość Luśka F.
Retro to jest taki typ, który zaczepia i zaczepia, a nie odpuści, czego w ludziach nie lubię. Ppatrz jej wystąpienie z przepraszaniem za brak penisa, naprawdę już mogła sobie darować po tym, jak wstawiłam opis sytuacji, żeby sprawę zamknąć. Inne liczne przykłady wszyscy dobrze znamy) :)

Gość Ju.................
Ale którego wywalić? Bo jestem na śmietniku, więc mogę przy okazji coś wrzucić

Ju ,nie musiaz nic wywalac ;) Luska - ty musisz pisac chudziej- bo reklamy przeszkadzaja mi w lekturze :O

Gość Luśka F.
Ja już nie nadążam za Wami, ale może to i lepiej. :)

hehe ja tez nie nadążam ale to nie szkodzi w końcu na tym topie wszystko jest mozliwe:D

Retro to jest taki typ, który zaczepia i zaczepia, a nie odpuści, czego w ludziach nie lubię oczywiście, byłoby inaczej gdyby retro miała penisa:) najlepiej takiego a la Komiczne Komiczne zaczepiał i nie odpuszczał, ale poniewaz mógł się pochwalić naroślą miezdzy nogami, Lusia go lubiła albo penisa ala psełdonim, który w truciu dupy nie ma sobie równych ale ma penisa, wiec go Lusia lubi... ciężkie ma zycie z Luską taka zwykła kobieta....:) ike, wracaj, nie rób cyrku bo cię samica z chóru wywali

Gość Luśka F.
Zmieniam temat - nagle i niespodziewanie zabrakło mi w tej rozmowie komicznego. :)

na to wyszlo- tylko ja mam reklamy po prawo monitora? jak tekst jest za dlugi- to przyslania mi wszystko

Gość Luśka F.
Retro, po roku takich gadek zrobiłaś się nudna, sorry Winnetou. :)

ty mnie za to niezmiernie ciekawisz Lusiu zwłąszcza twoje bezkrytyczne podejście do penisów:) i wszystkich którzy je mają:) sorry Pocahontas:)

Gość Luśka F.
Jasne Retro, zaobserwowałaś mnie na tym forum w bliższym towarzystwie a z jednego penisa, więc Twoje wnioski są niepodważalne, oświetlone prawdą kryształową. :)

oj Luśka, KAŻDEGO penisa należy rozczłonkować jak to robi retro a wówczas wychodzi naga prawda, która to pozwala przyjąc wcześniej obrane zalożenie, że faceci są do de. Już zrozumiałaś? ;)

Jasne Retro, zaobserwowałaś mnie na tym forum w bliższym towarzystwie a z jednego penisa, Lusiu conajmniej czterech i za każdym razie robił ci się w postach taki charakterystyczny budyń:) albo jeśli wolisz - bo strasznie lubisz angielskie wstawki- robił ci się z postów taki rozgotowany dumpling:) :) ale ogólnie jest ok, jesteś bardzo sympatyczna, naorawdę:) tyle że w męskim towarzystwie puszczają ci szewki ale to nic złego żebyś nie myślała:)