Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

a ja padam nie spałam do drugiej:P bo godziłam się z mężem:P chyba zostanę feministką mam dość narodu męskiego

RETRO- 23:28 [zgłoś do usunięcia] retro Żebyś Retro sie na Nim NIGDY nie zawiodła Samico on nie jest i nie był po to żeby mnie zawodzić czy też nie zawodzić... życzenia są nietrafione, ale rozumiem że miałaś dobre chęci. skoro tak odp zadałam pytanie PO CO CI ON JEST ,skoro niczego od Niego nie wymagasz? Po co mi IKE?--by lepiej sie poczuć,rizumie mnie,lubie z nią rozmawiać na tlenie-- wymagam od niej lojalności,jak mnie zawiedzie to ręka mózg na ścianie :classic_cool: Ike a co sie stało?

Gość Luśka B.
Hej! :) Widzę, że przedmiot dyskusji jeszcze się trzyma. Nawet redakcji ciężko. ;-)

Ike , nie ma co demonizowac , retro chciala sobie wczoraj poklikac na swoj ulubiony temat, co zrobisz , nie wszyscy podzelaja jej zdanie :P ja w kazdm razie sie wyspalam ;) a co do przyjazni... hmmm sama dobrze wiesz co my tu robimy ;) nastepna osobe jaka nazwie swoja przyjaciolka - musi conajmniej przejac moje raty za dom ;) :D :D :D

Gość Luśka B.
To prawda, tez myślę, że faceci są dziwni. :)

wiem ze są dziwni a wmawiaja nam ze to kobiety są niestabilne emocjonalnie. Motylek tez miał wczoraj swojego 1 focha ,ale po godz był pod moim domem Lusia hej :)

Gość Luśka B.
Sami, a Ty pociechę już na wakacje wysłałaś? Czy tylko w weekend miałaś 'wolną chatę'? Zielona, to moze do razu zacytujmy, że "dziwny jest ten świat" :D

kasza faktycznie dalej stoi:O przyznam szczerze te specjalne wzgledy troche mnie wkurzaja kto se chce poogladac te przecudne zdjecia- wystarczy linka do fotosika :P

zielona kobiety nie są dziwne- są wyjątkowe:P ja wczoraj się obraziłam i upiłam się ostentacyjnie jednym gingersem- który chłop tak potrafi?? ŻADEN! :P

No włąsnie o to Lusia wczoraj poszło,w tyg nie mam wiele czasu(max godz) natomiast kiedy syn jest u ojca wtedy mam psychiczny luz. A on do mnie z pretensjami ze godz dziennie to mało:O wakacje za 2 tyg --syna nie mam od 1 lioca do 14 lipca :)

zielona kasza ma pare setek stron i wiele osób jest z nią związanych- nie tylko kucharz mnie żadne względy nie wkurzają moderacja po prostu powinna chociaż poinformować o swojej decyzji

zielona obrazić się może każdy ale żaden chłop nie robi tego z taką gracją jak my :P

mimo wszystko, to jego top- caly czas o tym trabil :O to samo bylo z postani Rev- wszystkie wrocily ... mow co chcesz - modeny maja swoje spojrzenie na sprawy,

Gość Luśka B.
raczej nie chodzi o względy. Może o coś jak ogólnie pojęte zainteresowanie forum (dało się zauważyć wysoki wskaźnik anonimowego/niemego czytelnictwa tego tematu), na którym z wiadomych względów redakcji zależy.

nic na to nie poradzisz moderacja kafeterii to główny powód dla którego nie pisuję już w zasadzie na innych topikach

Gość Luśka B.
Ależ chciałbym mieć teraz 17 lat. Poszłabym na wagary, ech ...

Luska - z czestosci klikania naszych zdjec - mniemam ze nasz top czyta cale kafe :P mam jednak wrazenie - ze skasowany zostalby w przeciagu 10 min

Gość Luśka B.
Ups, czas najwyższy zacząć się liczyć ze słowami. ;-)

lusiu nie chcę cię martwić, ale na to chyba jest już za późno :P

Gość Luśka B.
Poza tym najfajniejsze strony, np. takie jak ta, którą Ike z wieńcem laurowym na skroniach będzie próbować zainteresować założycielkę, szybko przepadają w czeluściach zero jedynkowej niepamięci. ;-)

Gość Luśka B.
Skoro ze względu na zagalopowywanie się itd. jest już za późno, to przynajmniej ktoś powinien napisać o nas wspomnienia. Może Retro by nas uwzględniła w swojej autobiografii? Jak myślicie?