Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

w przypadku poprzednim zadziałało ? nie, bo nie było potrzeby ..bo ja ci w ogóle Ike zapomniałam wyznać że tak w zasadzie to w realu niezła ze mnie sierota...:) nieśmiała, wstydliwa, małomówna, rumienię się byle czego... więc wiesz, ze mną trzeba dość ostrożnie i delikatnie.... ja bym chciała miec pewność że ty tak właśnie ze mną będziesz.... :) ;)

a poza tym juz za późno retro napisałam maila do kucharza- zajęło mi trochę czasu wygrzebanie tego maila ale co mi tam! a ty mi teraz wzbraniasz zabaw i swawoli!!!

retro nie martw się dzieci mnie wyćwiczyły w realu jest wyjątkowo miła i troskliwa włos ci z głowy przy mnie nie spadnie:P

ale na kafe zamierzam pozostać sobą :P zresztą ciebie też sobie nie wyobrażam innej

najgorzej będzie jak ci się nie spodobam......:( :( :P

\"..bo ja ci w ogóle Ike zapomniałam wyznać że tak w zasadzie to w realu niezła ze mnie sierota... nieśmiała, wstydliwa, małomówna, rumienię się byle czego... więc wiesz, ze mną trzeba dość ostrożnie i delikatnie....\" Jest to w jakimś tam procencie prawdopodobne, ale wg mnie nie jesteś typem, który buńczucznym zachowaniem w sieci rekompensuje sobie bojaźnie z reala... Wydaje mi się retrówko, że jednak i w realu jesteś zgryźliwa, złośliwa, choć może nie tak jak tutaj, czasami, otwarcie agresywna :P

Gość Ju..........................
:D :D :D

Gość Ju..........................
Komik 🖐️ :D

komik jedziesz z nami? to będzie prawdziwy hicior kucharz i komiczne przy wspólnym ognisku jak dwaj pasterze ze swoim stadem owieczek:P

"Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły" Fajny tekst, ale to chłopcy żują pszczoły... Mężczyźni łykają całe ule :P

ALLELUJA nie smućcie się więcej albowiem On jest z wami aż do skończenia świata....

"ja leże pod biurkiem" nie wiem Sami, co tam masz pod tym biurkiem, ale musi tam być dość wygodnie, skoro wybrałaś to miejsce do pisania na Kafe :D... "Komik to jedz z Nami chce zobaczysz jak łykasz ule " Ps a dokąd jedziecie, bo nie doczytałem? :P Ps 2 - żadnej Urszuli łykać nie zamierzam

RETRO retro pamiętaj- TO już jest skończone temat zamknięty:) sama tak pisałaś:P niech sobie chłopcy żyją w spokoju:P więc weź głęboki oddech i skup się na wizycie u mnie:D

ale podwieziesz mnie Komiczne swoją limuzyną ? a Luśka pojedzie z regresem:P ale fajnie że wróciłeś :)

jedziemy na mazury a ty kolego skoro juz wyskakujesz znienacka jakby nigdy nic to bądź chociaż przygotowany oczywiście nie mam tu na mysli niczego co potrafi samoistnie rosnać

Ike czy ja coś mówię...? cieszę się twoją radością, i tym, że nareszcie odstawisz prochy

retro o czym ty piszesz? przed chwilą umówiłam się na wizytę u kardiologa

"ALLELUJA" tylko wpadłem, a już retro przytrafiła się literówka... Zamiast "J" powinna była wstawić "R" :P

Gość która pierwsza
się posikała czy Ike czy Sami* ?:-p Haha Komiczne To było piękne :) Wejście Smoka

Gość która pierwsza
się posikała czy Ike czy Sami* ?:-p Haha Komiczne To było piękne :) Wejście Smoka

się posikała czy Ike czy Sami* ? Haha oczywiście, że ja na leżąco gorzej się sika

Gość która pierwsza
Ike myślę,że Ty z umiarem popuściłaś :) Za to Sami* odebrało mowę:-p