Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość a to takie
Czy któraś z Was wie, co to za depeche 15 wypowiada się w każdym topiku, na który kliknę? Jakaś nowa gwiazda na forum? chuj wie co raz pisze jako baba , potem jako facet następnie zaprzecza i wychodzi na to , że sama nie jest pewna co do swojej płci :D

lusiu- to dziewczę, które ze względu na wakacje nie ma co robić z czasem przyszła wciągnęła się i wiesz sama.........jak to bywa........ została:D troch jej dużo- to fakt ale ogólnie rzecz biorąc to całkiem sympatyczna osóbka :)

Lusia depeche 15- rośnie Sami konkurencja :D

yeez a co? myślisz, że ma lepsze cycki??

nie wiem ike :D nie sądze ale świeża krew pulsuje

eee swierza krew pulsuje raczej w bywalcu- nie bywalczyni;)

Gość hhhhhj
depeszka ma prawie 16 lat i mieszka w UK

nie cale 16 lat ... i juz sie wypowiada na temat analu :D

yeez bywa i tak:) wchodzisz w świat dorosłych ludzi i chcesz być tak samo dorosła przecież nie będzie z nami rozmawiała o geografii czy biologii ostatecznie to już jej problem i problem jej rodziców poza tym tu są i młodsze- jeszcze "lepsze"

z tej nudy ,ktora powieje pozniej skoro tak wczesnie ma juz wszystko za soba albo tylko tak sciemnia

oo widzę na innym topie juz ją dziewczyny w obroty wzięły;)

Gość toz to prowo
boli mnie dupsko :( 😭

to nic sami już i tak nieaktualne:) znowu chamucie obgadują twoje piersi!

nie mówcie ze podziwiacie Depeszkę lat 16 samotna w UK bez znajomych chora matka,dziwczę tutaj uzyskuje akceptację ponieważ umie napisać pare zdań stylistycznie.

sami - wcale tak nie mówimy:) wręcz przeciwnie.................

to znaczy hmmm wręcz przeciwnie... nie też nie ot jest jaka jest mi nie przeszkadza a mamuśkować jej nie zamierzam

Sami powiedz mi jak przekupic obcego kota, ktory skraca sobie drogę przez moj ogrod ? nigdy nie mialam kota ale chcialabym zeby do mnie podszedl mialam zawsze psa i ten kot to pamieta ale jak byl pies to nie chadzal sobie srodkiem tylko po ogrodzeniu przekupie go jedzeniem :D

yeez a dlaczego ty chcesz komuś zabrać kotka?? nieładnie oj nieładnie a może to kotek jakiegoś dziecka wstyd

15:24 [zgłoś do usunięcia] depeche15 moim zdaniem sami jest ladna. ma sliczne pelne usta. hehehe prawda czy podliz? yeez przygotuj miskę i nalewaj mu tam mleka lub wody,po jakimś czasie sie przyzwyczai:)

sami- skoro nie pisała o cyckach to znaczy, że podliz kto by tam zwracał uwagę na usta:P

ike :D skad pomysl ze chce zabrac komus ( dziecku) kota, moj maz nie chce nawet pomyslec o kocie chce go przekupic by do mnie przychodzil, taka luzna wymiana ja mu papu a on mi pomruczy to jest szary pers ma nieuczesane dlugie kudly na sobie i szwenda sie po plotach

wow a komik o małej napisał ze seksi lasia z niej:P lepsze cycki ode mnie ma Edek 111 ale skasowała ze stopki:P oczywiście o niej nie jest głośno,o mnie było:O:D

Sami prawda depech tez jest ladna ale czy ten kot wyczuje ta miske z woda i co mu zostawiac do jedzenia i czy mam zostawiac na noc czy w dzien czy pozna mnie po zapachu ile to bedzie trawalo no i niezle mi sie nzabieralo :D