Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

3 mam kciuki żeby to było właśnie to i TEN:) ja jade za 8 dni na urlop nie mogę sie doczekać ,,,,,,a nad moze dopiero pod koniec sierpnia---

opalałam sie na balkonie,gorsząc pewną staruche z nad przeciwka :P

Luśka z moich plażowych obserwacji wynika, iz obecnie nad mozem dominują same mało atrakcyjne plazowiczki.

Gość zaświadczam że w mielnie
nie rzucaja się za bardzo w oczy atrakcyjne plazowiczki:P za to plaza brudna, śmierdzi moczem zapewne z powodu mnogosci i bliskosci dyskotek, ogólnie nie polecam. jesli już to w czerwiec lub wrzesień

iftar a co już się na kaczkach nie udzielasz??? zaświadczam że w mielnie- prosimy o dowody najlepiej w postaci fot:D

swoją drogą co fajniejsze babki spędzają urlopy na solarium i basenie :P

Głodna jestem :O Kaczki Myrka przypominaja walki w kisielu :P

a co do głodu ja mam tradycyjnie lody:P

Gość znajomek
I akcja "rzucanie fajek" zostala tymczasowo zawieszona :D🖐️

znajomek pomyliłeś topiki- to nie topik o rzucaniu palenia więc trudno cały czas na ten temat pisać mnie to osobiście dość męczy- jeśli zechcę należeć do grupy wsparcia to sobie odpowiedniego topa poszukam i Sami pewnie też

Gość Psedłonim_
:-) To się rozgrzej, Iftar. Czyżby sprawy sercowe nie rozpalały Twojego wnętrza?

Ogrzej mnie wierszyku pełen cudowności, wspólniku mojej bezsenności ogrzej, ogrzej mnie! Rozżarz mnie niedokończona zdań wymiano, cudowna kłótnio, w pół urwana rozżarz, rozżarz mnie! Ach, życie rozpal ogrzej duszę mą, bo skona, do stu, do dwustu, do tysiąca, do miliona, wsłuchaj się w duszy mojej prośby natarczywe: Chcę mieć gorączkę! Give me fever! Rozpal mnie blada kuzynko Melpomeno, jedną zagraną dobrze sceną, rozpal, rozpal mnie. Ogrzej mnie, świecie utkany z głupich marzeń, akordeonie w nocnym barze, ogrzej, ogrzej mnie.

hej Znajomku,rzucanie palenia to nie jest prosta sprawa ,wiec wole o tym nie pisać :D Iftar jaki piękny wiersz z rana

Iftar, dzięki za info o braku atrakcyjnych plażowiczek. Nie zaszkodzi, chociaż plaży i tak nie mam zamiaru okupować.

Sami, bo pewnie będzie za zimno. :classic_cool: A gdyby nie, to plaża w wydaniu minimalnym, a reszta jakieś inne atrakcje, typu spacery, czy basen.

Jechać nad morze i nie chodzić na plaże:O Luśka gdzie Twój romantyzm :P nie lubie Bajora--proszę nie bić (podoba mi sie tylko 1 piosenka):P

Sami, ale ja nie wspomniałam o nie chodzeniu na plażę. To jak najbardziej. tylko za długo przesiadywać na niej nie będę - wolę już łazić w tę i zpowrotem brzegiem.