Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Ju.................
Nie ma lepszych są tylko gorsi :D :P :D :P

Gość Luśka F.
" Nie ma dla mnie żadnej róznicy retro seks to seks i nie ma sie czego doszukiwac" Retro ma takie hobby, ze lubi doszukiwać się nieistniejącej, ciemnej strony człowieka. Pamiętam jak kiedyś rozbawiło mnie jej pytanie, czy przypadkiem nie byłam mocno rozczarowana faktem, że ona to nie wredny prowokator, w domyśle mężczyzna. :)

Gość z innego topikuuuuu
hmmm.....ale chyba jest róznica czy ten seks mamy z pierwszym lepszym, nawet takim, który zajebiście kłuje, czy z takim, którego niekoniecznie juz kochamy, ale lubimy go, fascynuje nas ogólnie, także tym co mówi, nie tylko tym jak wygląda(mysli)

Zarowka - dalej nie rozumiesz - ja tylko zwrocilam lekko uwage na twoje slowa bez znaczenia ;) nadalam im znaczenie o jakim ty nawet nie smialas marzyc :P tantiemy naleza sie mnie !!!!!! konic bajki o slawie - szara rzeczywistosc Cie dopadla :P

Retro ma takie hobby, ze lubi doszukiwać się nieistniejącej, ciemnej strony człowieka. Lusiu chyba nie chcesz mi powiedzieć że nie masz żadnych ciemnych stron..? :) albo że twoje ciemne strony są NIEISTNIEJĄCE...?:) fakt , przyrównałam cię kiedyś do anioła ale chyba za bardzo sobie to wzięłas do serca:) musze lecieć:)

Gość Luśka F.
Ja się również nie odniosę, stety lub niestety.

bunt? ike tylko stołowe nogi lekko zaczełam piłować, najlepsze jeszcze przed nami poczekamy zobaczymy :>

Ju- Nie ma lepszych są tylko gorsi z tej strony jeszcze nie patrzylam na to zagadnienie ;) wezme pod uwage :D :D :D

Gość Luśka F.
Retro, doszukaj się najpierw istniejącej ciemnej strony, a wtedy możemy kontynuować rozmowę. Bo o naciąganych na siłę moich pobudkach naprawdę nie warto. :)

musze lecieć ale nie na anielskich skrzydłach??:) bo ty retruś też ową ciemną stronę posiadasz a traktowanie sexu po swojemu- to bardziej upodobania niż ciemna strona ( no nie licząc gwałtów)- ostatecznie liczy się efekt;)

ale ja musze lubić faceta z którym sypiam,szanować go wiec to też s ą dla mnie jakieś tam uczucia :) nie umiałabym z 1 lepszym którego nie znam,bo jestem egoistą i lubie wiedzieć ze chcemy sie nawzajem,a nie dlatego że było ciemno na disco i sie napatoczyłam na niego:D:)

tak Retro- my sobie wszystkie bardzo bierzemy twoje swiatle slowa do serca :) powaznie mowie :P

Gość Luśka F.
o naciąganych na siłę = zakładanych/widzianych przez Retro, a tak naprawdę nieistniejących

a swoją drogą samicy zazdroszczę bierze to co najlepsze bez ceregieli, zakochiwania i konsekwencji bycia w związku ma to co w tym wszystkim jest najlepsze:P

Gość z innego topikuuuuu
"wiec to też s ą dla mnie jakieś tam uczucia" no własnie:)

"Bo o naciąganych na siłę moich pobudkach naprawdę nie warto." Lusiu strasznie sie zrobiłaś drażliwa byłaś pierwszą osobą ktorą sie mną na forum zainteresowała pamietam że bardzo mnie wypytywałaś kim jestem miałam niejasne wrażenie że penis między moimi nogami bardzo by się urządzał:) w zasadzie nie bardzo wiedziałam jak ci to powiedzieć, że ja, niestety, naprawdę go nie mam....:):) ale akurat tęsknota za penisem to podobno jedna z jasniejszych stron kobiecej natury, więc w zasadzie nie ma o czym gadać:):) piąteczka...? :) pa.

pomarańczo ale retro pytała wyraźnie o miłość

no bo mnie faceci wkurwiają gdyby nie peny to wysłałabym ich na roboty ''ręczne'' :D

bo ty retruś też ową ciemną stronę posiadasz a ja sie nie wypieram, Broń Boże:) lecę bo chcę lecę bo życie jest złe :)

z innego topikuuuuu .. ja mysle ze na to pytanie kazdy z nas powinien sobie sam odpowiedziec , kazdy popelnia takie czy inne pomylki w zyciu , nie ma sensu sie nad nimi rozwodzic , a tym bardziej wytykac u innych .... po to je robimy zeby sie z nich czegos nauczyc , jezeli ktos traktuje seks bez nalezytego , przypisanego mu kulturowo szacunku - to wylacznie jego sprawa :) i oczywiscie - partnera do seksu ;)

Gość Luśka F.
Retro, dziękuję za potwierdzenie mojej obserwacji, mianowicie, ze wyszukujesz jakieś niestworzone teorie. Ale skoro musisz, Twoja sprawa. ja nie będę komentować tego, co ty sobie dopowiadasz wg uznania i własnej potrzeby. :) PS. Przypomnij mi kiedyż to ja Cibie podejrzewałam o penisa, hę? Bo takie rzeczy przecież przywołujesz z pamięci na zawołanie. :)

Gość Ju.................
Ale pociąg fizyczny jest ważniejszy niż syptatia, zaufanie, dogadywanie się, nie? Jeśli chodzi o seks, rzecz jasna. Jak się ktoś fizycznie nie podoba, to nawet jak jest dobry w tym, co robi, to bez zamkniętych oczu i wyobraźni nic to nie da. Już nie mówiąc o tym, z jaką "chęcią" się z nim idzie do łóżka...

Bo o naciąganych na siłę moich pobudkach naprawdę nie warto. dla Ciebie Luśka może i nie warto ale jesli ktoś chce drugą osobę sprowadzić do parteru aby zdobyć sobie tylko zrozumialą przewagę to opłaca się takiej to osobie dorabiać nieistniejacą ciemne strefy co by nie mówić, retro szacun, bo jako jedyna osoba z tu piszących wyciągnęłaś rękę aby wytaszczyć kolegę z blota w którym się sam unurzał

no włąsnie cała retro doczepia sie do tych kobiet które ją lubiały a olały kucharza i zaczęły fałszować w chórze jeden facet ale tyle namieszał SZACUN DLA NIEGO

Gość Ju.................
Lusia, Ty na Retro leciałaś? Oooojojjjj😭 Toś Ty les!:D Masz buziaka :) 👄

co by nie mówić, retro szacun, bo jako jedyna osoba z tu piszących wyciągnęłaś rękę aby wytaszczyć kolegę z blota w którym się sam unurzał Zarowo- ty tu chyba faktycznie nowa :D ona juz tak od lat marudzi :D a ze ja wszystkie lubimy mimo to - to gadamy z nia na ulubione tematy ;)

Gość Luśka F.
Żarówka, ja mówię za siebie. Co zrobi Retro, to jej sprawa. Na pewno nie dam się wciągnąć w jakieś dywagacje, czy wmawianie mi, co ja miałam na myśli. (wciąż uważam, że wiem to lepiej niż ktokolwiek z moich rozmówców) :D :)

Gość z innego topikuuuuu
ja juz sobie dawno na to pytanie odpowiedziałam, poeksperymentowałam i tak, widze róznice. ale każdy ma inaczej, stąd ciekawi mnie jak to wygląda u innych.

dziewczyny nie wiem jak wy ale dla mnie rozmowy i pytanie retro nie są doczepianiem się o marudzeniu nie wspominając i głupio mi patrzeć na niektóre wasze komentarze może retro lubi sobie kontrowersyjnie pościemniać i pytaniem wsadzić szpile ( pod przykrywką ochoty na naukę) ale to jest jej urok nie przyszła tu do nas z płaczem- a wy niedobre , wredne jak możecie.... wyraziła swoje zdanie ot co

Ike dla mnie to jest czepianie dla Ciebie urok osobisty na to samo wychodzi :)