Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lektorkaaa

Uderzyłam go w twarz...

Polecane posty

Gość Lektorkaaa

Trzasnął drzwiami i wyszedł, a teraz nie odbiera telefonu. Nie wiem co robić...

Gość Mala_09
a cos wiecej o sytuacji?

Gość jyhgf
ciesz sie ze ci nie oddal desperatko:O

Gość Męskim Okiem
Ja bym się tylko uśmiechnął i zapytał za co.

Gość Lektorkaaa
Pokłócilismy się, nerwy mi puściły, bo on grubo w ten kłótni przesadził.. Chciałabym go przeprosić, ale napisałam juz, że nie odbiera telefonu.

Gość heh....................
Ja też kiedyś uderzyłam teraz już mojego męża, zdarzyło się to kilka razy aż w końcu mi oddał i nigdy więcej tego nie zrobiłam ;)

po takim wydarzeniu, jak plaskacz klasyczny, to masz dwa wyjścia, pojedynek na udeptanej ziemi, wzorem Zbyszka z Bogdańca, albo strzelanie się o świcie z broni palnej typu kamasznikow w Lasku Bulońskim

heh...no ja to samo, kilka razy mojego trzepnęłam, ale raz przesadziłam i to nieźle, oddał (wprawdzie lekko) i już więcej tego nie zrobiłam;) musztarda - wierz mi, czasem ktoś NAPRAWDĘ zasłuży...

Gość Męskim Okiem
Wy to niezłe wywłoki jesteście żeby tak męża po pysku prać , ale to nawet zabawne jeśli nie drapiecie pazurami.

Gość Lektorkaaa
To może mi ktoś doradzi, co mam teraz zrobić??

Smsa napisz z przeprosinami jak nie odbiera. Jak nie zareaguje do jutra rana, to jedź do niego do domu. Najlepiej w konkretnej bieliźnie...;) Tylko to może Cię uratować;)

Gość Męskim Okiem
Poczekać :). Jakby on tobie trzasną w twarz to paliłabyś sie do odbierania telefonów ? :O poczekaj dzień czy dwa i tyle . hahah ale to że się zadręczasz to plus dla Ciebie :).

Męskim Okiem - wiesz, ale w ogólnej opinii niestety jak facet uderzy to się już przedstawia mniej kolorowo..dla niego oczywiście. Tak już jest i cóż zrobić, więc pewnie gdyby on ją uderzył, to nie tylko nie paliłaby się do odbierania tel, ale miałaby konkretne podstawy, aby zakończyć związek..

Gość Lektorkaaa
Uderzenia kobiety i uderzenia mężczyzny nie da się porównać. Ktoś wyżej dobrze napisał.

Gość Męskim Okiem
Porównać się nie da, facet przeważnie bije z pięści. Ani jedno ani drugie nie jest przyjemne . Chyba na taki gest można zareagować w dwojaki sposób albo wyjść i się nie odzywać albo złapać ją za rękę i powiedzieć pare słów.

Gość Męskim Okiem
mnie by to rozbawiło , poważnie.

Gość Lektorkaaa
Chyba rzeczywiście wyślę mu smsa, ale sama nie wiem czy go przepraszać, w końcu bez powodu też go nie uderzyłam...

Gość Lektorkaaa
Męskim okiem - a co w tym zabawnego?

Gość uzależniona od cafeee D
musisz poczekać az on ochlonie, napisz mu esa, jak wlaczy tel to odczyta ;p i ladnie przepros. ale jak zasluzyl, to sie nie zadreczaj ;p czasem facetom sie nalezyy ;p

Gość kakamaja
co sie stało, to sie nie odstanie. dałaś z liscia, a on ma honor to i sie nie odzywa. wyslij esa z przeprosinami jak nie odbiera fona i czekaj co bedzie dalej...

Meskim Okiem - ale uderzenie faceta może się kojarzyć z wykorzystywaniem przewagi fizycznej, którą niewątpliwie płeć męska posiada nad nami. A to, że by Cię to rozbawiło, właśnie świadczy o tym..faceta to może rozbawić, natomiast ŻADNA kobieta nie powie, że ją rozbawiło jak facet dał jej w twarz;) Wiesz..mój facet nie był rozbawiony, tylko kipiał wściekłością, bo czasem nie tylko chodzi o sam fakt bólu (o którym ciężko mówić, gdy kobieta słaba, a facet duzy i silny), ale o podniesieniu ręki, potraktowaniu kogoś jak byle co...bardziej aspekt psychiczny wg mnie tu działa.

uderzenie w twarz, jest bólem duszy i ambicji, a z tego esemsik nie załatwi, trzeba było, się w pipkę uszczypność to byś na pewno lepiej na tym wyszła, możliwe, że początek orgazmiku

Gość Męskim Okiem
Bo jak kobiety wpadają w furie to czasem zachowują się wyjątkowo głupio np trzaskają po twarzy ale robią to w taki sposób i są całe czerwone przy tym że nie sposób tego przyjąc z dystansem przejdzie jej za 10 min co widać na przykładzie autorki, pisze że załuje i już do niego dzwoniła a to było dziś.

Gość uzależniona od cafeee D
Ankesenamon

Gość
zalezy czym zasluzyl