Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z płaczu

co pod cienki pajacykdac?

Polecane posty

Gość umieram z płaczu

mając cienkie pajace trzebadac pod niebody a moze dac spioszek z kaftanem?nieprzesadzę? czy sam cienkipajac starczy? bowwelurowy towsadzam spioszek z kaftanem lub body,alenie wiemco pod cienki pajac siewkłada.

ja zakladam pampersa i cienki pajacyk - nic wiecej. spi w spiworku bez rękawow :)

Gość klementyna od mai
chcesz to dziecko ugotować ??? pod pajaca welurowego śpiszki??????????? pod zadnego nic nie zakładałam. spała w samym pajacu

Gość ok 400zl
na noc sam pajacyk cienki z bawelny.

Gość umieram z płaczu
dziecko przyjdzie na wczesna jesień, dlatego pytam bo to pierwsze dziecko. Kupiłam pajace welurowe i pajace z bawełny te cienkie. mam tez spioszki i kaftaniki ale cienkie. Dlatego tak się zastanawiam czy w nocy październikowej listopadowej grudniowej nie będzie mu za zimno jak założę sam cienki pajacyk? oczywiście jak miałabym pod tencienki pajac włozyc śpioszek to nie welurowy ale tez cieniutki. Co do pajaca z weluru na zimę to tez chyba jakies spioszki cienkie pod spód trzeba założyć?jak uwazacie? moja znajoma w lecie ubierała na noc spioszka z kaftanem i potem całego dodatkowo z pajaca wsadziła.

Wiesz co? Problem masz nieziemski. Dziecka jeszcze nie ma, a Ty już szykujesz mu zestawy ubrań? To pewnie wynika z Twojej wielkiej radości - ciagle myślisz o maluchu. ALE weź pod uwagę, że ono nie będzie spało na dworze, tylko w ciepłym domu i nie ubieraj go na cebulkę. Przeciez pajac wystarczy - przykryjesz go jeszcze kołderką, czy czym tam będziesz chciała i już! Sama chyba też nie sypiasz w 3 warstwach ubrań?