Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiks21

Erotyczny prezent dla faceta

Polecane posty

Gość kasiks21

Czy myslicie, że moje ulubione stringi pachnące moją ulubioną perfumą to byłby dobry prezent dla mojego faceta? Dodam, że jesteśmy ze sobą 4 miesiące i jeszcze nie spaliśmy ze sobą.....

Gość kasiks21
Może pomożecie, jak mam podpisać ten prezent?

Gość hibh
przecież to jest prezent dla faceta a nie dla kobiety, tylko ta "perfuma" mnie jakoś odstrasza, czy to ma być twoja naturalna "perfuma"?

Gość kasiks21
no co ty,stringusie pachnące i spryskane perfumką

Gość kasiks21
Mam fajny tyłek, ale jeszcze mu się nie oddałam, może to byłby fajny wstęp,wiem, że on jest już spragniony mnie

to kup sobie fajna bielizna zawiąż wstażke na brzuchu i idz do niego po fakcie mozesz mu te majtki zostawic

Gość kasiks21
Jak się podpisać nie wiem, chciałabym jakoś oryginalnie, on wie, że miewam szalone pomysły

Gość kasiks21
ale ja jeszcze nie zamierzam mu się oddać, jeszcze trochę

Gość kasiks21
Może"Gorące życzenia", tak po prostu

a teraz uruchom wyobraźnie co cie czeka jak bedziesz grzeczny tyle ze niegwarantuje ze wrócisz nie ruszona

Gość kasiks21
na pamiątkę

Gość kasiks21
dodam, że w zamian on podaruje mi swoje przepocone slipki. Uwielbiam ich zapach. Będę je zakładać na głowę i spać w nich, żeby nie potargały mi się włosy :):classic_cool:

Gość mowie mowie
ja byłbym zniesmaczony takim prezentem, lepiej zrob fotke siebie nago i mu daj :classic_cool:

Gość kasiks21
dlaczego, seksowne, czyste stringi...

Gość kasiks21
same podszywy

Gość kasiks21
oj,dupek jesteś,wiadomo, że nosił ich nie będzie, ale liczy się pomysł

Gość mowie mowie
to tak jakby on Tobie dal na urodziny wiertarke, którą kiedyś coś robił :o

Gość kasiks21
szkoda, że nie widzisz mojego tyłeczka,to byś wiedział po co

Gość kasiks21
właśnie fotkę mojego tyłka w tych stringach widział i mówi, że to jego ulubiona i te majteczki

Gość dziewczyny wierze w was
wyliz mu kakalowe oczko ja tak zrobila i ona sie bardziej ucieszyl niz jak mu dalam swoja cnote

Gość kasiks21
bo wiecie, on lubi chodzić w damskiej bieliźnie, więc dlatego podaruję mu te stringi.

Gość to bardzo ciekawy problem
Jak rozumiem, chcesz SAMA być seksualnym prezentem dla Niego i chodzi tylko o ciekawe, zabawne przedstawienie tego. To takie ciekawe zadanie dla nas, test naszej inteligencji i inwencji. Ta czyjaś myśl o wstążeczce na brzuszku, jak na paczce z prezentem to chyba dobry kierunek. Może by tym kierunkiem pójść dalej? Może pożycz gdzieś blond perukę, wyglądającą jak najbardziej sztucznie. Zrób wulgarny, jaskrawy makijaż pasujący do plastikowych seksi lal. Może jakieś figlarne ciuszki z kolorowego papieru, mocnego na tyle, aby same nie pękły, ale żeby On je łatwo rozdarł. Zrób (wydrukuj?) "kurierski list przewozowy" z nim jako adresatem, a Tobą jako nadawcą. Przygotuj "metkę" fikcyjnego seksszopu, zachęcającą Nabywcę do wyuzdanego korzystania z nabytku. Napisz list "od siebie", w rodzaju: "Czuję, że masz na mnie ochotę, ale może się wahasz? Zrób próbę generalną z tą lalą, którą przesyłam Ci w prezencie. Starałam się wybrać najbardziej podobną do mnie". Przywiąż te 3 karteczki np do nogi, do ręki, na szyi. Zaproś Go do siebie na konkretną godzinę. Połóż się ostrożnie, żeby papierowe ciuszki nie popękały. Gdy usłyszysz, że wchodzi, to: oczy w słup nogi rozchylone zachęcająco, jak u tych lal usta tak samo zachęcająco rozchylone "w kółeczko" absolutnie nie reagujesz na jego słowa. Mojej fantazji tu koniec! Dalszy rozwój wydarzeń, to już improwizacja wedle TWOJEJ fantazji i Jego reakcji.

Gość gość
A co polecicie na rocznicę dla niego ?

Jeśli tak jak autorka jeszcze mu się nie oddałaś to byłaby to dobra okazja. A jeśli już jesteście po, to w prezencie zapomnij o rocznicy, facet będzie wniebowzięty, bo będzie mógł zapomnieć o innych wspólnych datach i nie będziesz mogła mieć mu tego za złe.

Gość gość
Mi by się taki prezent spodobał, ale chyba nie każdy facet jest taki sam. Niektórych używane majtki mogą brzydzić :D