Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodnamatka24

zaluje ze mam dziecko

Polecane posty

Gość czarny szpon
Po pierwsze - nie wierzę, że autorka ma dziecko, bo nawet jakby była akurat w takim nastroju, że naprawde tak mysli, to dopisałaby, że ma z tego powodu wyrzuty sumienia. Po drugie - do tej, co się tak bachory do niej garną - dzieci nie sągłupie; nie lgną do kogos, kto ich nie cierpi. Może raz jakieś dziecko przebiegło koło ciebie i cię pacnęło w rękę, ale nie wierzę, że przychodza, tulą się i cos ci wielce opowiadają. Ja za dziećmi nie przepadam, mój mąż bardzo dzieci lubi i za kazdym, ale to za każdym razem jest tak, ze jak gdzies jesteśmy, gdzie są dzieci, to one do mnie za wiele nie mówia, tylko od razu walą do niego. Wiec albo masz popieprzoną mowe ciała, albo chrzanisz głupoty. Skłaniam sie ku drugiej opcji

Gość Matki z dziecmi
nie mowiac ze nie umiecie miotu uspokoic jak drze morde, to trzymajcie je w piwnicy.

Gość łoooo matko
ale niektórzy to mają "śmieszne poglądy" :) gdyby kobiety nie rodziły dzieci to ludzkość by wyginęła, a skoro rodzą to muszą chodzić z wózkiem na spacer, po zakupy itp. karmić piersią, chyba to naturalne tak jak każdy musi robić siusiu

Gość taka stara facet nie mógłby
Sofia 12 była chyba wychowywana 'bezstresowo".:D

Gość Matki z dziecmi
nie robi sie siku w miejscu publicznym Przy ludziach. I nie dre mordy przy tym jak te mioty.

Gość łoooo matko
zajka33 - a gdzie są błędy ?? pisze szybko więc..... a każdy może się pomądrzyć

Matki z dziecmi- albo jedziesz autobusem i nagle glup[ia baba z wozkiem sie pcha i jeszcze ma pretensje do calego swiata!!!! lhahaha zal mi was ludzie ale sie goraczkujecie takie dobre mamusie

Gość łoooo matko
niektórzy sikają w miejscu publicznym :D

Gość czarny szpon
sofia - a lekcje juz odrobiłaś ? bo 12 to twój wiek, prawda?

nooo masz racje ja bylam wychowywana bezstereowo!!!!!!na lajcie:]

yy nie to nie moj wiek . a co ci do tego??? pamietnik piszesz??

Gość zajka33
SOFIA chyba urodziłaś się zimą i namarzłas przy porodzie powinni Cie zabić!!!!!!!!!!!

Gość trawiasta
tym pierdolonym sukom to rozjebać cipy drutem kolczastym najpierw się pierdolą a potem usuwają ciąże.... albo wlać kwas do pizdy to by sie nauczyły.... na żywca im wyrwać narządy żeby była jedna wielka dziura to by sie 100 chujów zmieściło JEBAĆ SZMATY!

Gość Matki z dziecmi
noscie mioty na plecach jak w Afryce, i nie wywalac wymiona na kazde zawolanie bo tylko je rozpuszczacie.A najlepiej spacerujcie jakimis bocznymi nieuczeszczanymi przez normalnych ludzi alejkami.

Gość MatkaSofie12
Przepraszam za córkę, ten popierdolony dzieciak zaszedł w pierwszą ciążę w wieku 10 lat. Kurwi się niezmiernie, a wciąż siedzi w pierwszej klasie i podrywa chłopców z pobliskiego gimnazjum. Ciąża to dla niej choroba, ponieważ gdy była mała upadła głową na posadzkę i od tego czasu jest trochę opóźniona, nie pojmuje pewnych rzeczy, ma popęd seksualny, ale niestety jej rozwój emocjonalny zatrzymał się na etapie 3-latki. Nie bądźcie dla niej takie okrutne, to dziecko jest po prostu niedorozwinięte. Należy ją odizolować ze społeczeństwa, bo sobie już z nią nie radzę. Pisała to matka Sofi12, eks-kurwa.

Gość co za paranoja
sofia ty wez sie najlepiej rozpedz i strzel barana w betonowa sciane,te dzieci maily szczescie,ze ich nie urodzilas,bo bylyby do konca zycia kalekami intelektualnymi majac taka matke jak ty

powinny chodzic po trawnikach zeby chodnika nie zajmowaly...z ta afryka to bylo niezle:D:D drut kolczasty nam wsadza i bedzie zajebioza

Gość MatkaSofie12
Matki z dziećmi są nienormalne, dlatego trzeba zajebać mnie i Waszym rodziców, że się tak kurwili i spłodzili takie pojebane bachory... :(

Gość matka Sofii brawo

Gość trawiasta
hmmm widać jedną osobę pod kilkoma nickami .... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Sofia mamy nadzieję że kiedyś rozpierdoli ci pizdę od tego usuwanie ciazy, albo załapiesz takiego syfa u tych rzeźników że będziesz zdychała w mękach na jakąś chorobę a wtedy już nikomu nie dasz wsadzić kutasa w twoje rozkurwione cipsko ;D bo kto będzie chciał rozjebaną z syfem na dodatek

Gość MatkaSofie12
Dziecko, nie bardziej niż Ty. Dlatego zajebmy wszystkich rodziców, poczynając ode mnie. Ja zgrzeszyłam najmocniej wydając na świat ten pomiot, który jedyne do potrafi to się niepomiernie dupczyć bez zabezpieczenia...

Gość Matki z dziecmi
a w ogole kto was prosi zebyscie sie tak mnozyly? Swiat jest przeludniony, jak macie takie widzimisie zeby swiat zasmiecac to nie oczekujcie oklaskow:P

zawsze sie ktos znajdzie zeby umoczyc kutasa... wiesz zycie jest brutalne inne maja przyjemnosc- takie jak ja , a inne tylko siedzenie w domu i sprzatanie robie za innych- taka jak ty

Gość Matki z dziecmi
no za przeproszeniem , rozjebane cipska to sie robia dopiero po porodzie, dlatego wszyscy mlodzi tatusiowie szukaja ciasnych kochanek a na dziecko tylko lożą.

wlasnie jeszcze zacznijcie rodzic czarne dzieci i zyc w jaskiniach

Gość Matki z dziecmi
straszny jest tam luz po porodzie? Fiut meza pewnie lata??:D

Gość co za żal
Sofia 12, wes sie zaastanów nad sobą, bo na prawdę, albo sobie robisz jaja, bo się nnudzisz, albo masz tak nieróno pod sufitem, ze ludzkie pojecie przechodzi. Nie masz dzieci, to nie wiesz jkie to uczucie i takie gadanie, że to są tylko głubie bachory, drące mordy świadczy o tobie, że saama taka byłaś, lub wychowywałas sie w takiej rodzinie, gdzie tylko tak zachowywały sie dzieci! Żal mi ciebie!

Gość co za żal
taki luz, ze fiut sie tak obija, ze wychodzi caly posiniaczony.. głupki !

Gość matka Sofii brawo
SOFIA IDZ DO WETERYNARZA NIECH CIĘ UŚPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!