Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasiaaawasia

nie chce wracac do anglii ale jestem chyba zmuszona .ryczec mi sie chce!

Polecane posty

Go艣膰 kasiaaawasia

i pracowac tam na tasmie:O:O:O:O 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to chyba lepsze od opieki nad stara niemra w Niemczech:-/ ech.... Ja w sumie raz bylam na takiej opiece i dziekuje....choc nie wiem jak to dalej bedzie bo nie moege tu pracy znalezc:( ciezko na takiej tasmie w Angli???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serogenty
Wcale nie musiz wracac. Wystarczy ze wyjezdzieszz do Warszawy. Tutaj jest mniostwo pracy, znajdziesz cos bez problemu. Ludzie tak robia ze przyjezdzaja tutaj na pol roku rok, nabieraja doswiadczenia i wracaja do swoich miast i tam szukaja pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
ciezko wystac, kregoslup z poczatku boli, idzie sie z zcasem przyzwyczaic rok jestem w polsce i nie moge znalezc pracy jestem zalamana a ja glupia myslalamz e mi sie uda:( jasne kazdy pracodawca w Pl krzywo na mnie patrzy jak widze ze bylam w uk fakt moglabym isc pracowac jako kelnerka za 800zl ale czy to mi sie oplaca? w takiej syt wole stac na tej tasmie i miec wiecej aksy moc cos odlozyc jeszcze pomijam fakt ze skonczylam studia:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaie studia ze tak ci臋zko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
ekonomika i org przedsiebiorstw

Udost臋pnij ten post

w Polsce ciezko jest cokolwiek znale藕膰,mnie juz w domu szlak trafia:-/ jestem tylko po liceum i tym bardziej nic nie moge znale藕膰.Wiadomo za granica wieksza kasa ale jak cz艂owiek sie tam czuje,odosobniony samotny i w ogole.......Pol biedy jak sie jest z kims znajomym..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
za akzdym razem jak widze ogloszenie w prasie i dzwonie to juz nie ejst aktualne w Up ofert brak strony internetowe tez przegladam 1000razy dziennie wyslalam nawet cv do firm gdzie chcialabym pracowac nic znajomosci nie mam mam kurwa dosc beksa] na wyjazd do innego miasta mnie nie stac, zreszta jak wyjade i tak bede musiala oplacac to mieszkanie w swoim miescie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No pewnie do warszawy
Jeszcze malo was sie tu nazjezdzalo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
jestem zalamana, nie wiem co robic:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sluchaj w zadnym wypadku
nie wracaj na tasme, to mozna robic raz, w wakacje, nie marnuj studiow. Pojedz gdzies nawet za darmo, na wolontariat ( czasem daja na podroz i zapewniaja zycie),ktory cie jakos rozwinie, naiwazesz znajomosci. Poszukaj w interenecie.Nie wiem, masz llicencjat, czy mgr, jaka uczelnia, ale jesli mozesz doksztalc sie. Ta tasma to bledne kolo, nic z niej nie wynika, nawet jezyka sie nie nauczysz. No chyba ze po pracy jakis kurs , wtedy mozesz tu dawac lekcji na poczatek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
mieszkam sama wiec nie stac mnie na wolontariat, musze zyc za cos placic rachunki, na dalsze studia mnie nie stac wiesz ile kosztuje semestr ? a dojazdy na uczelnie?latwo mowic nie jedz , ja sama nie chce , wiem ze to nic mi nie da, ale nie mam pieniedzy i niewiem co robic w dodtaku nie mam nikogo na kogo moge liczyc, nikt mi nie pomoze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 camember
ja pracowa艂am w UK na magazynie, na 2 zmiane jako pricer (przyczepianie cen do ubra艅) a na pocz膮tku na d-bagingu(ropzakowywanie z folii) w dodatku ubrania dobrej marki, znczy drogiej bo M&S...(czasmi dostawali艣my resztki kolekcji:D ) nie by艂o tak strasznie ci臋偶ko, nawet na overtime'y zostaw艂am:) ale wspominaj膮c pocz膮tki.... n贸g nie czu艂am, g艂owa bola艂a, i ca艂ymi dniami w tym kurzu.... a w domu to tylko spa艂am, szybkie zakupy, gotowanie, pranie i do pracy i tak wk贸艂ko... no weekendy na jakie艣 rozrywki zostawa艂y... ale ile kasy mo偶na zaoszcz臋dzi膰?? w PL nie ma por贸wniania.... gdy wyje偶d偶a si臋 z przyjaci贸艂mi, mieszka si臋 razem, jest o wiele ra藕niej.. by艂am tam rok, od艂o偶y艂am troch臋 i posz艂am na studia, dzi臋i temu sama si臋 utrzymuje:) nie 艂am si臋, szukaj pracy tutaj, czasmi dobry jest nawet sta偶 za 800z艂, wa偶nie 偶eby nabra膰 do艣wiadczenia i w CV je umie艣ci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
na staz juz sie nie lapie, mam "swoje lata"

Udost臋pnij ten post

dlatego mowie o wolontariacie gdzies za granica, np w Afryce,w Australii ( tam np w roznych akcja ekologicznych ),gdzies gdzie za ciebie placa utrzymanie, jesli znasz ang, jedziesz do Chin uczyc dzieci ang ( jeszcze ci zaplaca). Nie wszystkie studia sa platne, sa poza tym stypendia, nie oglupiaj sie tasma, jesli w Anglii to znajdz cos sensowniejszego, przeszukaj caly internet - znajomi jezdza, tez nie majac kasy.Jestes mloda , zdrowa,kiedy masz miec pomysly, kak nie teraz, tylko sie rozejrzyj , poszukaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podziekuj tuskowi
kasiaaawasia aby 偶y艂o sie lepiej :o :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 camember
ja bym szuka艂a do upad艂ego tej pracy.... a w jakim mie艣cie mieszkasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlaaaaaaaaaaaa
nie wytrzymam czytam i nie wierze! oczywiscie sa studia za ktore sie nie palci ale za co sie utrzyma? jak pojdzie na dzienne to o pracy moze snic tylko a stypendia sa a wiesz iloe wymosza? za to nie oplaci rachunkow, mieszkania i gdzie jedzenie? ludzie kurwa myslcie zanim cos durnego komus poradzicie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
szukamale nie ma juz nawet ofert wczoraj kupialm gazete zadzwonilam z ogloszenia i juz nieaktualne:O mam dosc miasto 70 000 , zachodnia polska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 camember
miasto do艣膰 du偶e... i 偶e o prac臋 tak trudno:( mo偶e spr贸buj jako przedstawiciel handlowy?? napewno masz dobry angieslki a po ekonoczmiczych kierunkach w艂asnie szukaj膮, praca nie 艂atwa ale mo偶na dobrze zarobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilota
kasiaaawasia kasiaaawasia no to jestesmy w podobnej sytuacji,tyle ze ja bede musiala wrocic wloch podcierac tylek jakiejs staruszcze.Wielki stres,zniszczone nerwy i to wszystko za 700euro;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaawasia
kamilota a gdzie mieszkasz? dlugo jestes w Pl?

Udost臋pnij ten post

zlamanaaaaa, nie pisalabym, jesli bym nie miala w najblizszej rodzinie mlodych ludzi , ktorzy poradzili sobie nie bior膮c grosza od nikogo , wiec nie mowcie, ze to nie mozliwe. Przeciez mowie, szukaj w internecie - czyli na calym swiecie!!!! - po studiach i pobycie w Anglii znasz przeciez angielski. Za stypendium w Polsce sie nie utrzymasz, ale nie mowie tylko o Polsce! Ludzie, odwazcie sie na cos! Anglia jest obstawiona, ale czy tylko Anglia?! W RPA ludzi potrzebuja, w Nowej Zelandii. Owszem,bilet kosztuje, ale cos na tej tasmie dziewczyna zarobila chyba? Albo pozyczy. Nie wiem, jaka byla studentka, ale jak dobra, to sie moze starac o studia na swiecie z pelnym stypenium, np w USA, jest ciezko, ale nie beznadziejnie. Dla pracowitych i odwaznych wszystko stoi otworem .A wy piszecie o ogloszeniach w lokalnej gazecie- a niby co ma tam zmnalezc? Rozejrzyjcie sie , mamy XXI wiek przeciez!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mlynkowa
Mozna sie usmiac jak koles z tej ich stolycy pisze uczonym jezykiem do pospolstwa z zachramanicy-czyli tych cwokow z poza stolycy.Nabieraja doswiadczenia-heheheh-u jasniepanstwa ze stolycy--heheheh.Pozniej wracaja-heheheh do swojej ciemnoty -heheheh i tam hehehe szukaja pracy-hehehe.Koles nie wal takich tekstwo bo mi slabo ze smiechu-heheheh

Udost臋pnij ten post