Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka2807

czy mam się z czego cieszyć?

Polecane posty

Gość werka2807

hej dopada mnie deprecha jakaś.... ale w sumie nie wiem czemu, ciągle mi źle i mało. mam 26 lat, własne mieszkanie bez kredytu, 3 letni fajny samochodzik, jestem po studiach mam fajna prace, może nie za dużo płacą (1900 ) ale jest fajna atmosfera. a mi ciągle czegoś brakuje....

Gość ja bym sie chetnie
zamienila. Moze ta swiadomosc Cie pocieszy ;)

Gość likto
Milosci...,albo seksu:)

Gość ja bym sie chetnie
no chyba, ze jestes nieuleczalnie chora i cierpisz... wtedy bym sie nie zamienila

Gość lolek p
chyba jednak seksu..

Gość lolek p
niech cie jakis wymluci i juz niczego nie bedzie ci brakowac:)

Gość Boletz
ktoś mnie szukał ?

Gość werka2807
nic mi nie wiadomo o jakiś chorobach.... bolca mi nie brakuje... nie jestem może najszczuplejsza, raczej lekko kobieca ale z figurką i mam w sobie chyba to coś bo na brak powodzenia nigdy nie narzekałąm. od roku jestem w związku z facetem i jest ok

Gość ja bym sie chetnie
no to juz chyba tylko kopa w doope Ci brak :D

Gość ewrewre
werka2807- skad ta deprecha?

Gość werka2807
nie wiem właśnie. wiem że powinnam się cieszyć bo wszystko jest ok ale jakoś tak czuje niepokój niewiem niedosyt? nie umiem nazwac yc mysli....

Gość ja bym sie chetnie
to moze kup dzisiaj czteropak, krakersy, wlacz jakis dobry film. Ewentualnie jak wolisz bardziej kulturalnie to szampan i truskawki i kapiel w wannie z piana :D przejdzie depresja :P

Gość Zaczlam malowac.
Osiagnelas prawie wszystko i niemasz celu w zyciu (Znam to)

Gość werka2807
właśńie nie mam celu... kiedyś celem było skończyc studia skończyłam było tez mieszkanie..już jest, po generalnym remoncie i wogóle... chciałabym zrobić coś większego, sama sobie udowodnić że coś zbudowałam... mam tu namysli np własny interes tylko kompletnie nie mam pomysłu i chyba temu się dołuje, po co były te studia jak niczego nie nauczyły:(

Gość DEDYKOWANY PRZEZ RADĘ EUROPY.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość werka2807
aha i chyba mój facet jest trochę wydaje mi sie bez ambicji...tzn jest dobry czuły kochający, ale idzie do pracy, zarabia marnie (2000) i siedzi, patrzy na tv bądź siedzi przed kopmem i wiecznie zmęczony. no bez ambicji bez jakiegoś działania robienia czegoś

Gość Zaczlam malowac.
Szukaj nowego celu dopuki jestes mloda ,bo jesli nic nieznajdziesz to cie Alk dopadnie!!!!!!

Gość alkohol masz na mysli
??? Ja nie mam celu, a wcale nie pije. Wiec jaki to ma zwiazek?

Gość Tak to juz jest
Tak to juz jest jak sie ma za duzo to niedostrzega sie innych powaznych problemow ; ) i takie pytanie mam czy to co masz to sama na to zarobilas czy od rodzicow?? bo jesli sama to jestes zaradna i powinnas byc dumna z siebie i to powinna poprawiac ci humor a jesli od rodzicow ( i pewnie tak jest ) no to wszystko wyjasnia poprostu za latwo ci wszystko przyszlo i marudzisz teraz

Gość lolek p
po co ci taki facet co cie sciaga w dol Widac ze stac cie na lepszego,bo ty chyba jestes duzo ambitniejsza

Gość sama zarabiasz 1900 a facetowi
zarzucasz,ze on "marne 2000 " . juz wiem czego ci brakuje-sponsora

Gość Zaczlam malowac.
Mam na mysli alkohol, niemowie ze z dzisiaj na jutro sie to stanie ,ale w z biegiem czasu. (Wiem o czym pisze)

Gość werka2807

boga ci brakuje( modlitwy ) no i jak to mówi Staropolskie powiedzenie mówi "Bez Boga ni do proga" bowiem nie możliwe jest budowanie czegokolwiek bez Pomocy Boga.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
taaaaa........26 lat i mieszkanie bez kredytu, 3-letni samochód i 1900 zarobki :O to widać gołym okiem że rodzice ja mam 26 lat, zarabiam 2800 i nie stac mnie na auto i wynajmuje :O nie mam co liczyc na mieszkanie albo pomoc od rodziców :P

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - dokładnie, ale taka ambitna ze hoho. Tylko nie wiem w czym się to przejawia - w tym megawyczynie jakim jest ukończenie studiów i praca za 1900 ? hahahaha

i własnie dlatego autorko w dupie Ci sie przewraca, bo do niczego nie doszłaś sama, wszystko podane na tacy.

Gość Tak to juz jest
No wlsanie tez tak sadze jak juz wczesniej napisalam 26 lat i mieszkanie itd. za latwo przyszlo to sie nie docenia co sie ma i wymysla sie glupoty a ludzie cierpia z gorszych problemow na siwiecie a laska sie zastanawia czy ma sie cieszyc o masakra rozwala mnie takie cos

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej