Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123maritka

Sunflower się pogorszył?czy ja robię coś żle?

Polecane posty

Gość 123maritka

Hej dziewczynki....Robie paznokcie od 2 lat nigdy w życiu nie miałąm reklamacji a teraz naglę w ciagu jednego tygodnia 3!Pracuję na żelach Sunflower...Konkretnie robiłąm tym klientkom french na tipsie french...Przy naturalnej płytce się trzymał chociaż też średnio a na samym tipsie french odpryskiwał i się rozdwajał a miedzy tips a żel wchodził brud itd.Sama sobie robiłąm paznokcie tą samą metodą jakiś miesiac temu i nic się nie działo ...pojęcia nie mam co robić może znacie jakiś lepszy primer i bonder?i na jakie żele się przerzucic?? Jeśli chodzi o Sunflower słszałam już pogłoski że się pogorszył ale żel french i kamuflaż są rewelacyjne .Łączyłąm je z Naico gęstym i naprawde niezawodnym żelem ale hurtownia w moim mieście przeszłą całkowicie na sklep Suflower i musiałąm zmienic clear na ich firmę...

Gość fiotelowa
Sun flower sie nie pogorszył może trafiłaś na gorszą partię. Takie niestety zdarzają się wszędzie. Jesli chcesz zmienić ja polecam trójfazowe żele z silcare jest to linia perfekt. Mają przecudowny zapach a ich trwałość? Miodzio... Teraz jest na nie promocja 15ml bondera+ 30g builder+ 15 ml sealera= 133zł. Builder jest gęsty wyśmienicie robi sie krzywą c a sealer daje efekt płynnego szkła. Naprawdę silcare stanęło na wysokości zadania. Mało tego jesli zakupisz ten zestaw będziesz miała kurs z zakresu jego stosowania, zakończony certyfikatem gratiss:) Tu masz stronę: http://silcare.pl/promocje A ja zapraszam do logowania na nowym forum paznokciowym:) http://nailbeauty.mojeforum.net/ świetna atmosfera, miłe dziewczyny które odpowiedzą na każde pytanie:)