Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magellan

Dlaczego przy ładnych samochodach nie ma brzydkich dziewczyn?

Polecane posty

Gość Magellan

Tak się zacząłem zastanawiać dlaczego jest taka prawidłowość że reklamodawcy zawsze umieszczają wokoło swoich samochodów ładne modelki. Samochód jest brzydki a oni daja modelke którą pożądałby każdy, nawet moja dziewczyna. Mogliby zrobić wyjątek i dać jakiegoś paszteta. Wtedy brzydkie laski poczułyby się dowartościowane. A tak to moja dziewczyna jest zakompleksiona jak widzi ładną panienkę na tapecie pulpitu w windowsie. Chociażby tutaj na stronie z extremalnymi autami http://extremecars.pl/#/rozrywka Wyobraźcie sobie ten samochód i obok taka "ekstremalna brzydula".

Gość bo brzydkie laski
sa przy drogach nomen omen przy traktorach na wiejskich drozkach i pagorkach 🖐️ :classic_cool:

Gość bo faceci są prości
i lubią proste przekazy, czyli najlepiej jak przy szybkim samochodzie widać łatwą dziewczynę na zasadzie skojarzeń: jak będę mieć taki samochód wszystkei laski będą na mnie leciały no i potem każdy dupek kupuje drogi wóz w mniemaniu że będzie miał powodzenie u lasek a wtedy ładny wóz równa się brzydki impotent i tania dziwka na siedzeniu obok niego

Gość Magellan
idąc tym tokiem myślenia im ładniejszy samochód tym ładniejsza laska. współczuje właścicielom maluchów :P Ale notabene Castrol na tej stronie ma gust. :P trzeba przyznać Ja bym troche bardziej skomplikował przekaz i dał naga laskę wysmarowaną olejem Castrol'a

Gość wiosenny powiew
bo faceci są prości.....zgadzam się :)

Gość Magellan
własnie nie do końca. potrzbujemy prostych rzeczy do szczęścia. Dobry olej silnikowy, ładne auto i kobieta u boku. Czego chcieć więcej Kobieta potrzebuje kosmetyków, ubrań, butów, ładnego domu z ogródkiem, psa... itd

Gość glory-alleluja
ładne modelki i ładne samochody. inaczej powstałby dysonans

Gość nie wierzę ale
ładna modelka, ładny samochód i ładny dres.... wszystko inne to dysonans ;-)

Gość lechubzdyl
jeszcze fura, skóra i komóra...