Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana sobą

dziewczyny czy wy tez tak macie

Polecane posty

Gość zdegustowana sobą

jestem mlodą kobieta mam 23 lata, nie jestem jakas super laska, ot taka normalna 170wz nie za gruba nie za chuda.. taka srednia z urody a zauwazylam ze wiekszym zainteresowaniem darzą mnie starsi panowie kolo 40stki ? dlaczego tak jest|/ czemu oni sie za mną oglądają a mlodzi nie ?? przyznam ze sama mialam zwizki raczej ze starszymi o max osiem lat od siebie facetami , zawse mnie bardziej pociągali . nigdy nie zwiazlam sie z rowiesnikiem . ale zawsze mnie to nurtuje co oni starsi widzą we mnie ??? moze wyglądam na starszą ??

Gość starsi panowie
"Zdegustowana sobą" kochamy cię !!!!

Gość zdegustowana sobą
ale jak to tak wszyscy naraz ??:) ostatnio ide sobie drogą a tu taki dziadek kolo 70tki jedzie z korką ze zlomem przystaną polozyl wozeczek i patrzy na mnie , no ja nic myslalam ze cos będzie chcial odemnie, usmiechnelam sie przeszlam obok i czulam jego wzrok na sobie , obejrzalam sie a on dalej sie za mną patrzy hmm,... potem ide znow a jakis facet kolo 50tki zaczepia mnie i mowi: przepraszam panią a dzis to mamy srode czy czwartek > ja mu na to ze czwartek , a on no patrz pani a ja myslalem ze srode i tez sie patrzy ....

Gość starsi panowie
Pracujesz na oddziale geriatrycznym ?

Gość zdegustowana sobą
nie dlaczego ?? ale czuje pewny dyskomfort, np. gdy przyjdą koledzy taty albo cos.. tez sie dziwnie czuje, najgorsze jest to ze mam sąsiada ktory koniecznie chce zeswatac mnie ze swoim synem... ciągle tylko lazi do mojego ojca a ja z jego synem nawet nie rozmiawiam tylko czesc, czuje ze ja temu staremu podobam sie bardziej a mlodemu pewnie wogole :( nie wiem czemu tak jest

Gość Buba Inc.
Haha. Jestem w Twoim wieku i mam ten sam problem, ciągle wpadam w oko facetok ok. 40-stki, 50-tki. Tylko w moim przypadku interesujące jest to, że wyglądam na 16 lat. Czyżbyśmy żyli w społeczeństwie pedofili? ;)

Gość zdegustowana sobą
hehe :) no ale ja mam 23 a wyglądam chyba na starszą wiec sama juz nie wiem.. o co w tym wszysstkim chodzi

Gość starsi panowie
jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o to, żeby kogoś przelecieć :

Gość a ja zupełnie
nie rozumiem co cię w tym tak dziwi ? Przecież facet koło 40 czy 50 nie bedzie się oglądał na ulicy za 50 letnią kobietą :O nie ubliżając kobietom po 50 , każdy wiek ma swoje prawa, plusy i minusy

Gość starsi panowie
Na wymienienie wszystkich plusów 50 -tki miejsca nie starczy :)

ja tam lubię panów w wieku 30/40:) choć sama mam 21 i tez tak było, ze zawsze sie starszym podobałam, a młodzi mieli mnie gdzies, ale ...vice versa. wole starszych:)

Gość zdegustowana sobą
no ale mi chodzi glownie o to czemu mlodzi sie mną nie interesująd la nich jestem chyba malo atrakcyjna a faceci po 30stce, 40stce, 50tce sie gapią.. no oki chcą sobie popatrzec nie ma w tym nic dziwnego moze no ale ja nie jestem jakas tam super ekstra zeby tak sie patrzyli i mnie podrywali nie wiem , moze myslą ze latwa jestem ???albo podoba im sie to ze czesto sie smieje, i ponoc mila jestem z wygląddu nie wiem sama

Gość zdegustowana sobą
zresztą i tak mialam zawsze lepszy kontakt ze starszymi kolegami niz z rowiesnikami i teraz ma chlopaka ktory ma 30sci lat i zyje nam sie ekstra :) dobrze sie rozumiemy