Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanaa70

Podkład + Puder = problem ?

Polecane posty

Gość zaklopotanaa70

Cześc dziewczyny! Mam straszny problem, poniewaz nigdy nie moge natrafic na odpowiedni dla mnie puder ani podklad! :/ mimo tego, ze nie kupuje taniego go***(sorki za okreslenie), to robie się po nim pomarańczowa.. a przy jednym z podkładów byłam blada jak ściana, bo był za jasny.. a od czego ta pomarańcz?? przecież loreal, astor, to dobre marki.. jak ja mam wybrac odpowiedni puder i podkład?? MAM NADZIEJĘ ŻE MI POMOŻECIE!!! :)

Gość pomagajka
spróbuj użyć pudru transparentnego, wtedy nie powinno byc efektu pomarańczu, a podkłąd przed zakupem wypróbuj- pomaluj sie nim na linii żuchwy i wyjdz na dwor ,zeby zobaczyc jak to wygląda przy dziennymm świetle (światło w drogeriach jest zazwyczaj sztuczne i cięzko określić czy kolor jest dobry czy nie), poza tym wez tez pod uwagę, ze większość podkładów i pudrów pod wpływem ciepłoty skóry i powietrza się utlenia i może zmienić przy tym kolkor :) no i jeszcze jedno lepiej kupić podkład ciut za jasny niż za ciemny :)

Gość kosmetyczka21
ciężka sprawa, czasem tak się zdarza, a czasem w świetle dziennym w pokoju może ci się tylko tak wydawać, zobacz jak makijaż wygląda na dworze :)

Gość pytanie do was.......
polecam ci podkład astora z pedzelm, nie ciemnieje na buzi. wogole jest rewelacyjny nie rozstaje sie z nim od 2 lat

Gość salatkagrecka8
HEJKA KOBITKI, mam do sprzedania TANIO całkiem nowe: 1. błyszczyk bezbarwny Rimmel 2. błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 810 [rożowo-złoty z drobinkami diamentowymi] 3. cienie do powiek Lancome pustynna róża wszystkie kosmetyki są oryginalne,pochodzą z Nowego Yorku. zainteresowanych proszę o kontakt: salatkagrecka8@o2.pl mam konto na allegro rownież , tak że można sprawdzić wiarygodność. Pozdrawiam!:)