Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basuaya

CV pytanie odnoście doświadczenia

Polecane posty

Gość basuaya

Skończyłam studia ekonomiczne i zastanawiam sie jak bede aplikowała na jakieś stanowska biurowe to mam wypisac tylko te doświadczenie co jest związane z praca biurową??? Bo tylko moge wpisać ze przez 6 mcy pracowałam jako sekretarka. A takie doświadczenie jak np. praca w solarium czy ekspedierntka w sklepie sie nie pisze???? kurcze takie ubogie mam te doświadczenie ale chyba nie wypada pisac takich prac.

Gość basuaya
to jak myślicie a np. na stanowisko do obsługi klijenta w punktach sprzedaży np. telefonii komórkowej pisac prace w sklepie z pamiątami i odzieżą?

Gość basuaya
dzięki za odp, bo kiedyś na jakimś portalu była wypowiedz jakiegoś tam gościa co sie zajmował rekrutacją i wyśmiał kandydata który ubiegał sie o stanowisko przedstawiciela handlowego a wpisał w CV że rok czasu pracował na farmie zbierając truskawki. Wiec sobie pomyślałam ze praca w solarium czy jako ekspedientka to nie powód do dumy:D

Gość wszystko się wpisuje
a później na rozmowie mogą cię zapytać co ta praca wniesie do tego staowiska , na które aplikujesz , nie każdy zaraz został prezesem `

Gość tylko nie pisz klijenta
boze teraz faktycznie kazdy głupek kończy studia