Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buka

czerwona farba do włosów

Polecane posty

Gość buka

hej, chcialam sobie zafarbowac włosy na czerwono ale słyszałam, ze ten kolor strasznie sie wypłukuje. Znacie jakas farbe co by dobrze tryzmała? Albo jakies skuteczne sposoby na przedłużenie koloru? :)

Gość czarnulaaaaaaaaaaaaaaaa
Hej, chyba nie istnieje niestety :( kilka lat farbowałam na czerwony kolor, najpierw pasemka u fryzjera, później sama przeróżnymi farbami, najdłużej trzymała mi się farba chyba z garniera, czerwień specjalnie do ciemnych włosów, ale i tak z tego co pamiętam max półtora miesiąca i farbowałam znowu, no i najgorzej jak był jakiś wyjazd nad morze... wracałam ruda i wypłowiała. Jak robiłam pasemka to przedłużałam kolor płukanką kupioną w sklepie fryzjerskim ale efekt w porównaniu do tego całego \"pieprzenia\" się z płukanką mizerny. Czasem jakieś saszetki, rozwiązanie na pare myć, a tak nie niszczy włosów. pozdrawiam

Gość ollllllllka
henna,czy hna:)

Gość ollllllllka
taka papka na włosy,trzyma sie długo,jeden feler że długo się spłukuje i długo nie można na to położyc farby,ani szamponu koloysujacego bo istnieje ryzyko np zielonych włosów w interakcji

Gość ollllllllka
to jest ziołowa farba