Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sardynka22

wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Gość sardynka22

witam. chcialabym aby odpowiedzialy mi na post osoby ktore narawde moga udzielic w miare rozsadnych odpowiedzi. mam powazny problem a czesto czytam na tym forum jakies glupie komentarze na naurtujace pytania dziewczyn. jesli temat sie powtarza to rpzepraszam nie sledze na biezaco a post pisze poraz pierwszy. a wiec..... od ostatniego okresu minely 44 dni. kolejnego okresu nie mam dalej. od kilku dni pobolewaja mnie dosc lagodnie jajniki. raz jeden raz drugi. nigdy przed okresem nie odczuwalam takich boli. dodatkowo boli mnie lekko podbrzusze. czy moga to byc objawy ciazy? dodam ze ok 14 dni temu bylam u ginekologa, ale nic nie wykryla wtedy. prosze o odpowiedz jak to jest z tymi jajnikami? z chloapkiem nie zabezpieczamy sie.w gre wchodza tylo stosunki przerywane. pozdrawiam

Gość zrob testt
lekarz nic nie mogl wykryc bo za wczesnie jeszcze, ciaza jak najbardziej jest mozliwa, a kazda dzieczyna inaczej odczuwa poczatki, ja sie culam jak na okres, bolal mnie dol brzucha i piersi. Zrob test, nie ma co gdybac

Test ciążowy rozwieje twoje wątpliwości .

Gość sardynka22
dziekuje za zainteresowanie. test zrobie jutro rano,rzeczywiscie nie ma na co czekac. dodam ze bola mnie piersi a raczej jedna- tylko lewa;/ bardziej sutek niz cala piers bardzo bym chciala zeby pokazaly sie dwie kreseczki

Gość sardynka22
acha i jeszcze jdno. po jakim czasie od zaplodnienia mniej wiecej zaczyaja wystepowac objawy ciazy?

Nawet po dwóch tygodniach-czasami są to nietypowe gusty kulinarne, różne złudzenia zapachowe po miesiącu-ból piersi a raczej brodawek, \"stawianie się\" brodawek przy najmniejszym dotyku, ciemnienie sutków

Ja również proponuje test i staram sobie przypomnieć swoje najwcześniejsze objawy ciążowe :) i była to senność i zmęczenie! w pracy po południu wysiedzieć nie mogłam, bo zasypiałam :D a potem było zatrzymanie @ i zrobiony test! żadnych innych wczesnych objawów sobie nie przypominam :D gdzieś koło 10 tc zaczęły się duże mdłości (wcześniej były, ale bardzo rzadko), koło 8 tc zaczęły mnie boleć piersi, ale dość delikatnie! dało się wytrzymać ;) A no i na wędliny i mięso mielone patrzeć do dziś nie mogę ;) (jestem w prawie 14 tc)

mój pierwszy i jak się potem okazało niezawodny test ciążowy: wstręt do papierosów pomimo tego, że paliłam. Lekarz wykrył u mnie ciąże 2-3 tygodniową (od zapłodnienia), a wstręt do papierosów pojawił się jeszcze wcześniej.

Gość Dosia30
A czy miałyście jakies plamienia lub wieksza ilośc śluzu na ok tydzien po zapłodnieniu?