Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stardollka

Czy są tu użytkownicy Stardoll?

Polecane posty

Gość Stardollka

Gość chareze fil
kiedyś wstrzyknełam sobie botox w szpare miedzyposladkową i jakoś nie moze mi to wyjsc,,pomimo ze odbyt mam jak nowy to jednak posladki są nadal spuchniete

Gość koxik
Są, choć mają 19 lat :P Oto co znaleźli na $: Hej moje imie to (...) Lat Mam (...) , urodziłam się (...) . Pręzenty mogą być obojętne . Jestem taka miła często wredna mało kiedy itp . Jak naprawde naprawde ktoś zdenerwóję . Na stardolu Mam na imie (...) , skąt się te imie wzieło od Vannesy Hudgens amerykanskiej piosenkarki ale ja dołożyłam Van to skrót od imiona vanwannessa ;) Teras ja wyglądam jestem brunetką mam czarne oczy ciemno opalenizne Nie mam pieguw ani krostek , Jestem naturalna poniewasz mam dopieru 10 lat , Moja najlepszą piosenkarką jest Ashley Tizdel , Miley Cyrus ) Nie zabarco ; I sahara Cheryl Colle i ktoś tam jeszce ;)Lubie Taniec pływanie przyjazn taką prawdzią , muzykę i granie na komputerze . Nie lubie przeklinania , oszustwa smirdzocych skarpet i wieśniackiego słownictwa np , jo , jedziem To tyle nie robie superstar !!!!!!!!!!!!! Ale jaja, co?

Gość Ritti
Niektórzy na Stardoll oferują cyber-seks. Przecież to strona dla dzieci! Moja siostrzenica się tam loguje! Jakby kto pytał, ona ma 12 lat. Moja siostra ma 34, jest ode mnie starsza o 3. Ale wracając do tematu, ponieważ Stardoll nie akceptuje słów takich jak seks, penis, wagina itp., niektóre konta "kropkują" je tak, że jednak wszystko wiadomo. To niedopuszczalne! Jednak administracja nie reaguje.