Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyminkaa

pomysły na niebanalne zycie

Polecane posty

Gość tyminkaa

macie jakieś? moje zycie jest zwyczajne, dom, rodzina, praca, znajomi... szukam pomysłów, by mieć odskocznię od tego, bo póki co siedzę na kafe ale nie ma w tym nic nadzwyczajnego

masz jakieś pasje? zainteresowania? marzenia?

Gość tyminkaa
lubię robić prawie wszystko np sport ale przy trójce małych dzieciach trudno robić to co sie lubi mam marzenie: wyjechać gdzieś daleko ale to nie na moją kieszeń pewnie trzeba bedzie bliżej wyjechać :D

ja też lubię podróżować, ale nie bardzo stać nas na dalekie podróże, dlatego jeździmy sobie bliziutko. Gdzieś po Polsce albo w okolice- czasem naprawdę tanio wychodzi. Myślę, że nawet przy dzieciach można sobie wygospodarować 1 weekend na powiedzmy 2-3 miesiące i gdzieś pojechać, pozwiedzać, poznać nowych ludzi, zrobić coś innego niż na co dzień. ja po takich wyjazdach zawsze wracam z nową porcją energii- taką która pozwala się cieszyć całkiem zwyczajnymi sprawami, jak praca czy dom. Lubisz sport- wybierz się na spływ kajakowy na przykład- są takie krótkie 1 czy 2- dniowe, wcale nie tak drogie i często niedaleko. niezapomniane przeżycia i duuuża frajda. Albo na rajd rowerowy, jeżeli lubisz rowerki- to prawie nic nie kosztuje:) Myślę, że przede wszystkim trzeba chcieć coś robić fajnego- a wtedy zawsze wygospodaruje się trochę czasu wolnego. Czasem z małych rzeczy można zrobić superprzeżycie i ja głównie na takich sprawach bazuję- to mi daje kopa i poczucie, ze z życia czerpię więcej niż standardowo ono od siebie daje.

Gość tyminkaa
to fajne pomysły dzięki :)

Gość mamy i korzystamy
Brak dzieci, kameralne mieszkanko, kasę zaoszczędzoną wydajemy na podróże po całym świecie ( w tym nieraz życie z tubylcami, nurkowanie na rafie, skoki ze spadochronem etc.). Na co dzień sport, od czasu do czasu dobra restauracja, koncert, teatr, kino... Ot, normalne życie...