Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

prosze o podpowiedzi w sprawie Analu

Polecane posty

nigdy jeszcze tego nie robilam,chcem zaczac tylko niewiem jak sie przygotowac i ogolnie jak to jest?

Gość masz za wielki zad do anala
:classic_cool:

Gość Conflux
więc tak. :) dużo rozciągania, duuużo nawilżenia, delikatność... kieliszek wina na odwage i nic nie boli :) i faaaajnie jest :D

Gość ksndnfcqeurfn
wczesniej lewatywa , bo niefajnie jest miec gowno na kutasie

Gość gorylek-
a kiedy jest kupa??? a kiedy jej nie ma???? ale tak na serio.....chcemy to zrobic ale nie mam odwagi bo sie boje ze serio ona fakktycznie znajdzie sie na nim.......

Gość klient
jest do dupy

Gość gina444
ale tu meskie dziwki wchodzamacie pojecie pojebance o czym wogule piszecie kupcie sobie dmuchana lale i problem z glowy

Gość gina444
nie sluchaj tych pustakow mam nadzieje ze nie chcesz zrobic tego z jakims pierwszym lepszym fiotem tylko z facetem ktorego kochasz

Gość gina444
a jak chcesz szczegolow prosze bardzo nie umawiajcie sie na anal to raczej wyjdzie spontanicznie jak odpowiednio to rozegrasz oboje nie bedziecie skrepowani bo facet tez sie boi i nie wie co go czeka a sex w tylnia dziurke moze byc bardzo przyjemny tylko musisz sie rozluznic ja proponuje zaczac od oralnego jak bedzie cie calowal ruszaj biodrami do gory i w dol zeby facet mogl sie zblizyc do tego zakamarka twojego ciala lepiej zebys pare godzin wczesniej skorzystala z toalety tak na wszelki wypadek ale lewatywe sobie daruj nie jedz tez i nie pij nic wzdymajacego bo bedziesz sie bala ze zaraz ujdzie z ciebie gaz nie wiem czy to mozliwe nigdy nie mialam takiej wpadki ale lepiej uwarzac dobra tyle o fizjologi od oralnego mozesz przejsc do normalnego sexu a potem jak juz bedzie goraco obslin ze tak sie wyraze palce i w trakcie sexu dobrze zmocz tyleczek moze byc slina oliwka itp masz bys wilgotna i rozluzniona (proponuje wczesniej samej sie zbadac to naprawde nie jest obzydliwe tak jak niektorzy twierdza) potem mozesz sama pokierowac jego korzeniem i wcielic sie w role pewnej siebie kusicielki wkoncu jestes kobieta i musisz sie czasem porzdzic gwarantuje bedzie zachwycony to jeden z przykladow a teraz jeszcze jedna wazna rada jezeli bedziecie uprawiac sex analny nie wracajcie juz do normalnego zebys nie zlapala jakiejs infekcji nie umrzesz od tego ale poco.zadbaj tez o swojego faceta najlepiej zeby zalozyl prezerwatywe jak nie zechce wyrzuc go odrazu do lazienki zartobliwie ale stanowczo najwazniejsze jest wasze zdrowie i proponuje duza dawke smiechu a wieczur bedzie niezapomniany .i nie sluchaj tych glupat jesli sie kochacie nic nie jest obrzydliwe.uwierz mi wiem co mowie powadzenia

Gość gina444
ostatnej niedzieli szukałam wałka do ciasta, okazalo się, że utknął gdzieś głębiej, niestety mam rozjechane dupsko

Gość gina444
sorki za ortografie za bardzo skupialam sie na sensie

Gość gina444
nie podszywaj sie pode mnie gnido do niby giny444:)

Gość małe ale
do gina444: czyli jak np. rano zrobie "cos brzydkiego" to wieczorem on nie bedzie mial mojej brzydkiej kup... na nim????

Gość Conflux
hmm, jak ja idę do kibla powiedzmy wieczorem to z reguły rano czy nawet troszke później nic złego się nie zdarza. nie czuć zadnego zapachu ani nic.

Gość gina444
uwielbiam twarde kloce, gdy mój facet atakuje mojego rowa mam wtedy przedłużooooooooooone doznania :-)

Gość gina444
nie podszywaj sie klocu dziewczyny nie wczuwajcie sie za bardzo w ta nasza fizjologie jesli czujesz ze jestes czysta smialo idz na calosc

Gość To jest Czarny Odbyt Oli Szwed
Misheel z doświadczenia wyniesionego z "Fąflem" kategorycznie stwierdziła. . . że go odbyt nie bolał. /Rodzina podstępna + pozytywni\.

Gość gina444
dobrze mieć tatę kanalarza, ma taką fajną żmijkę, lubię nią przepychać swoją rurę, a nadmieniam, że często jest zapchana i wymaga przetkania

Gość Dementujący
Nie wierzcie w opinie co do anala, że to niby odbyt rozpierdala, gdy się włosy zgoli, nie bardziej niż zatwardzenie boli. Rodzina zastępcza +/- vs. Rodzina Połanieckich x/:

Gość Biały odbyt Majki
należe do "Frącza" i bez patologii proszę!

Gość dziwne uczucie
a co z dziwnym uczuciem? ja kochalam sie tak ze swoim mezczyzna, niestety nie wytzrymalam do konca, bo towarzyszylo mi dziwne uczucie, jakbym miala zrobic kupe... nic nie bolalo, tylko to dziwne uczucie, ktorego nie bylam wstanie zniesc, macie jakies porady?

Gość dziwne uczucie
i jak zawsze niczego sie nie dowiem :o

Gość Nesquick bądź Wedel
Brutal... bierze na siłę i nie oddaje reszty, gdy wraca z warzywniaka?