Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka ze hohoh

Taki los czeka NAS, kafeterianow

Polecane posty

01:16 [zgłoś do usunięcia] turecki krawiec Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy. :D

Gość nie apmiętam go dokładnie
;)

Gość tak wyglądała kafe w 2003 roku
zdjęcie nóg tej pani na stronie głównej forum wciąż jest;)

wtedy był też mniejszy ruch na kafe...a podszywacze dopiero się rozkręcali:D

Taki ban mnie pozwoliłby sie uwolnić od nalogu.. :P A teraz spadam... przyjrzeć się znajomym.. ;)))

pewnie będzie ona jeszcze przez dłuuuuuuugie lata;)

z kazdym dniem nie jestes ----> widocznie jednak taki tucznik podoba ci się skoro kolekcjonujesz jej zdjęcia hahaha:D