Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupic_te_butki_nie_wiem

PODOBAJĄ SIĘ WAM TE BUTKI???? MYŚLE CZY ICH NIE KUPIĆ

Polecane posty

Gość tylko portugalski
prawda o szumie sprawdza sie zarowno na kafe, jak i normalnie w zyciu. chocby nie wiadomo jak ktos byl zdolny, bez szumu medialnego sie nie przebije. niewazne jak mowia, byle mowili - to w dzisiejszych czasach jest "oczywista oczwyistoscia" a tak btw. ocenianie ludzi po wygladzie i to jeszcze ze zdjecia (przyznaje sie, ze i ja mam taki odruch, ale staram sie z tym walczyc) jest tak samo płytkie jak umieszczanie tu swoich zdjec... z pozdrowieniami 🖐️

Gość kupic_te_butki_nie_wiem
hej hej hej! co tu się dzieje! chciałam tylko rozbawić towarzystwo butkami! A tu jakieś kłótnie>???? Dziewczyny! Spokojnie !

jako samiec powiem-sa zajebiste-tylko kolor przypomina jole rutowicz-a to jest niesmaczne...:P ale fason zajebisty i nie sluchaj glupich bab-bo one zazdroszcza...poza tym komu sie chcesz podobac facetom czy kobietom?

Gość tylko portugalski
hahaha i antychryst pokazala jak faceci lubia kurewski styl:D

oczywiscie ze faceci lubia...poza tym kto powiedzial ze to jest styl kurewski-to jest taki styl?? to raczej kurwy zakladaja sexowne ciuchy zeby przyciagnac facetow-przeciez o to w tym chodzi..wiec co w tym zlego?? tylko idiota zaprzeczy. a od kiedy to o facecie pisze sie "pokazala"?? sprawdz czy tornister masz spakowany :P:P

Gość dziwne uczucie
buty... hm... nie bardzo, ale jezeli potrafisz dobrac je tak zeby nie wygladaly tandetnie lub jak u pierwszej lepszej t mysle ze beda ok...

Gość tylko portugalski
no zle trafiles z tym tornistrem. co do 'pokazala', to myslalam, ze jestes bardziej inteligentny i dojdziesz do tego, ze to byl "slip of the finger":P kurewski styl to potocznie dosc kiczowate ubranie, majace podkreslic co sie da, a najlepiej odkryc, co by nie bylo miejsca na domysly. lateks, róż, czern, biel, szpice, szpile... osobniczka preferujaca taki styl, nie musi byc oczywiscie kurwa. dla mnie to jest styl niegustowny i kiczowaty, a ze Tobie sie podoba, przeciesz masz takie prawo... 🖐️

Gość tylko portugalski
*przeciez (poprawiam, bo sie nie domyslisz:O)

Wklejam zdjęcia, bo sie nie wstydze tego co tu piszę. Nie chcę być anonimowa... Jak komuś się nie podobają me zdjęcia to niech ich ne ogląda. Bo to wy macie problem a nie ja.

Ale to juz bylo i nie wroci wiecej... - chodzi o buty \"do szpica\" i cieniutkie obcasiki, za granica by Cie wysmiali z takim czyms.

jesli lubisz taki kolor,i beda ci pasowaly do ubran,to czemu nie. Kazdy ma prawo nosic to,co mu sie podoba. Ja osobiscie nie kupilabym sobie takich butow,nie moj styl. Poza tym kojarza mi sie z takimi plastikowymi dziewczynami...

Gość o zesz w morde....
To nie sa zdjecia ruskajej, nie wierze. Zaloze sie, ze skopiowala sobei tez zjdecia z netu i podaje sie za pieknosc