Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jennasis

Krępujący problem.

Polecane posty

Kiedy chłopak robi mi minetę z mojej pochwy wydobywa się powietrze. Coś w stylu puszczania bąka, tyle, że z pochwy. Strasznie mnie to krępuje. Chłopak nie zwraca na to uwagi. Myślę, że pewnie kiedyś już spotkał się z czymś takim, jednak strasznie mnie to krępuje. Gdy tylko tak się dzieje, przestaję poddawać się przyjemności i odrazu koncentruję się na tym co dzieje się z moją pochwą. Czy jest jakaś rada na to, aby to powietrze nie uchodziło?

Gość huhuhu
hehehe:D ja tez tak mam:D moj nazywa to cipobąki:D tyle ze ja tak mam jak czasem sie bzykamy od tylu, powietrze mi sie zbiera i nagle....puuuur:D spoko, nie przejmuj sie, jesli Twoj facet to akceptuje, to obróć to w żart:) mnie tez to krepuje ale niestety sex nie jest idealny:P

Gość sedrftgh
Ja tez tak mam ale nie przy minetce tylko przy pozycji na pieska. Dostaje się wtedy powietrze i puszczam bąki cipką hihi. Dla mnie i mojego męża to nic dziwnego. Śmiejemy się z tego.. nie raz mój Mąż po seksie specjalnie naciska mi na brzuszek żeby resztę powietrza wycisnąć :D:D:DTak więc spoko i nie przejmuj się ! Obróć to w żart.