Toya 89 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Edytowano 1 godzinę temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 89 Napisano 1 godzinę temu Myślę, że jestem z tamtej epoki, tylko ktoś mnie przeniósł do przyszłości. Ale bym poszedł na taką potupaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 948 Napisano 1 godzinę temu Ale tu zamuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 89 Napisano 59 minut temu Stypa jak uj. Trzeba spać, bo ciekawiej tutaj nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 718 Napisano 59 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ale tu zamuła. Jak na pustyni serduszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 948 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jak na pustyni serduszko Coś mniej więcej, pusto, cicho i susza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 89 Napisano 57 minut temu Chyba, że przyjdą koledzy makarona to sie samo rozkręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 718 Napisano 53 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Coś mniej więcej, pusto, cicho i susza. I głusza, więc przydałoby się rozkręcić ten ''burdel'' Edytowano 52 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2053 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, Toya napisał: Chyba, że przyjdą koledzy makarona to sie samo rozkręci No może Michał wpadnie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2053 Napisano 51 minut temu A szop już spi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 718 Napisano 48 minut temu 6 minut temu, Toya napisał: Chyba, że przyjdą koledzy makarona to sie samo rozkręci Tutaj na pewno nie wpadną tylko ja tu zajeżdżam i zjeżdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 718 Napisano 46 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No może Michał wpadnie Bardzo zabawne Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2053 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Bardzo zabawne Magi Może jeszcze widmo tylko obawiam sie że juz śpi więc czekamy na Michała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 89 Napisano 43 minuty temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A szop już spi Zaczął robić za poduszkę i dziś go trochę wymeczyłem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2053 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Toya napisał: Zaczął robić za poduszkę i dziś go trochę wymeczyłem ;/ Ej no nie leż na nim bo on delikatny jest trzeba go przytulić bo widać że tego potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 718 Napisano 37 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Może jeszcze widmo tylko obawiam sie że juz śpi więc czekamy na Michała Spoko, Ty jesteś najlepiej poinformowana w tym temacie Zapraszam, macie cały wątek dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 89 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ej no nie leż na nim bo on delikatny jest trzeba go przytulić bo widać że tego potrzebuje https://zapodaj.net/plik-F72uidGsmD chyba trochę za mocno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2053 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko, Ty jesteś najlepiej poinformowana w tym temacie Zapraszam, macie cały wątek dla siebie No tak średnio bo od 3 godzin nie mam żadnej wiadomości Spoko jeszcze Ziemniak może sie zjawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 718 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No tak średnio bo od 3 godzin nie mam żadnej wiadomości Spoko jeszcze Ziemniak może sie zjawi I już tęsknisz, nie martw się kiedyś dłużej czekałaś Zaczynam się denerwować wiesz, a to niedobry objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 948 Napisano 31 minut temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: I głusza, więc przydałoby się rozkręcić ten ''burdel'' Żeby był burdel na kółkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 65 Napisano 31 minut temu Ale mu czaszkę zgniotles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2053 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, Toya napisał: chyba trochę za mocno Przerażające i aż prawie mnie zabolało Ja tak kiedyś spałam na pluszaku piesku bo był taki milutki i od tego czasu każdy pluszak nie może być słodszy jak poduszka. Teraz mam 3 i każdy trochę niewygodny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 65 Napisano 31 minut temu Zawiodłeś mnie nie ma cycow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 89 Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, BożeJajaWywalonė napisał: Ale mu czaszkę zgniotles Musi być twardy. Prawie mu oczy na wierzch wyszły 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 65 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, Toya napisał: Musi być twardy. Prawie mu oczy na wierzch wyszły 🥺 Kup se reborna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 396 Napisano 27 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: No tak średnio bo od 3 godzin nie mam żadnej wiadomości Spoko jeszcze Ziemniak może sie zjawi i już serce drży z niepokoju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 718 Napisano 26 minut temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Żeby był burdel na kółkach? Pewnie, a póżniej wywrócimy przyczepkę i wypadną zbędni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 948 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalonė napisał: Kup se reborna Te reborny to dla mnie jakaś abstrakcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 89 Napisano 26 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i już serce drży z niepokoju... Ocho, jest główny zadymiarz Edytowano 24 minuty temu przez Toya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 65 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Te reborny to dla mnie jakaś abstrakcja. Ty masz żywe to sie nie dziwię ze masz dosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach