Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamaksymalnie

on kocha inną

Polecane posty

Gość zalamanamaksymalnie

CZy jesli facet powiedzial ze kocha inną to czy warto walczyc czy sie poddac? Dodam ze bylismy ze soba krotko-on wrocil do swojej bylej z ktora byl dlugo,mimo ze wczesniej ja zostawil.Ale teraz zdecydowanie powiedział mi że ją kocha.Gdzie sens gdzie logika? Czy jest jakas szansa? A moze powinnam schudnac? zrobic sobie operacje plastyczna? fajniej sie ubierac? albo znalezc lepsza prace i on do mnie wroci? nie smiejcie sie,zastanawiam sie czy to po prostu nie dlatego ze jestem beznadziejna albo cos..juz sama nie wiem..MOZE TO MOJA WINA...CZY WARTO WALCZYC?

nie ma szans, często tak jest że ludzie tęsknią za kims z kim byli jakis czas w związku i wracaja do siebie, nic na to nie poradzisz

Gość zalamanamaksymalnie
godnosc czyli..?

Gość zalamanamaksymalnie
ale ja go tak bardzo kocham

Gość Muller
godnosc czyli, nie upokarzaj sie przed nim gdy on ciebie i tak upokarza.

Gość zalamanamaksymalnie
jesli nigdy nie przestal jej kochac to czemu zerwali??

Gość DEDYKOWANY PRZEZ RADĘ EUROPY.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość zalamanamaksymalnie
nie czuje zeby on mnie upokorzyl w jakis sposob.Czuje po prostu ze juz nigdy sie wnikim tak nie zakocham.

Czemu by zerwali? Z różnych powodów: czułaby się niedorosła do związku, albo on za dużo spędzałby czasu z innymi, nie byli gotowi na kolejny krok w związku, jak np. wspólne mieszkanie, pokłócili się i oboje byli na tyle dumni że nie chcieli przeprosić... Wiem, strasznie ciężkie, ale jeśli kochasz szczerze- życz mu szczęścia, napisz mu nawet że chcesz wszystkiego co najlepsze dla niego i poszukaj własnej miłości. Tylko może nie tak od razu, pozwól się sobie wypłakać... Nie zmienisz tego co do niej czuje. Właściwie- to dobrze. Chciałabyś żeby mężczyzna który Cię kocha decydował się na związek z inną, bo ona ma lepszą pracę/ lepiej się ubiera/ jest bardziej wykształcona? Zachowanie się z godnością to tylko nie zakłócanie jego szczęścia i szukanie własnego. To pozwolenie żeby ktoś wybrał inną kobietę a nie mnie. Bo ta inna też może być wspaniała i wyjątkowa. Brzmi jak banał, ale co innego mogę napisać...