Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaStuleciaaaa

Nie starszcy mi na NIC Wyplata

Polecane posty

obliczajac przezd chwila moje rachunki nie starczy mi na nic:( zostanie mi zaledwnie 200 zl;/ na pierdoly:( a na koncied mialam zaoszczedzne 300 zl(wiem wiem bardzo duzo) no ale nie kazdego stac;/ i kurde wyplacilam w ostatniej chwili i wydalam:(

Po prostu ten jeden miesiąc będziesz miała gorszy. Zdarza się. Może następny będzie bogatszy. ;)

oj nie;/ teraz czekam jedynie na zwrot podatku

Gość Ups...........................
pociesz się że masz wypłatę, znam ludzi 5-osobowa rodzina jedno tylko pracuje i kiepsko z finansami zakładu i może nie być wypłaty na czas.

Gość tez to mialam
o rany, a ja wczoraj tylko wydalam 400 zl na pierdoly

tylko 400?? Dla mnie to by bylo az 400:( o losie

Gość ja juz wydalam....
od poniedziałku 1700 zł na allegro..na glupoty. eh a bogata tez nie jestem .teraz przychodza te paczki a ja nawet sie z nich nie ciesze bo nie wiem jak sobie poradze do konca miesiaca. eh ... w sumie jeszcze troche pieniedzy mi wpadnie na konto ale to tyle zebym miala na jedzenie , a znajac mnie kupie 40 pare nie potrzebnych butów... to juz jest uzaleznienie.

Gość ja juz wydalam....
przy moich dochodach mogla bym spokojnie odkladac ok 1500 miesieczie, ale kurwa... nie potrafie och jaka ja jestem zla na siebie

nie amrtw sie,ja tez jakwezme pensje w poniedzialek i oplace wszystko -szkola,ostatnia rata za komputer,i wiele innych rzeczy-to nawet nie wiem czy mi 100 zl zostanie na caly miesiac...Dobrze,ze to juz ostatnie wydatki na szkole i komputer,odejdzie 700 zl miesiecznie,wiec bede mogla zaoszczedzic