Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nussessita

Czy to prawda że osoby leworęczne są inteligentne?

Polecane posty

Gość ghghfgh
no moze mam ciut wieksze ale takich byków to nie :D wiec jest szansa ze przelejesz mnie na papier ?? :P

Gość ghghfgh
lewe - z prawą

Gość leworęczny on25.5
tak jesli takie pięknę sa to już przeklewam na papier dam ponieść się fantazji . (o)(o) .)_._(. :classic_cool:

Gość ghghfgh
hehehehe :P

Gość leworęczny on25.5
:D widzisz leworęczny facet to ma fantazję i talent artystyczny co widać na załączonym obrazku , analiza tego dzieła wykazuje wielki kunsz malarski twórcy. Dobór formy przekazu jak i nowoczesne techniki malarskie są wyjątkowe , jednak reprezentuje dobrą starą szkołę malarską . Zauważalne są wpływy klasycyzmu jak i nowsze naleciałości coś pomiędzy impresjonizmem a abstrakcjonizmem są też pewne wątki surrealizmu . :classic_cool:

Gość Leworęczna Blondynka
Ja jestem żywym przykładem mega leworęcznej Blondynki:D!!!!!!1

Gość WiktoriaDZEMORRR
gowno prawda pierdolicie jak dupy zuka ogarnijcie freda i idzcie nakurwiac salto z dzemorem i zjedzcie kanapke z chlebem bo was popierdolilo PRAWORECZNI SA NAJLEPSI wy tepe strzaly z dupy krowy z reklamy milki !!!!! JEBAC GOFERY CHCEMY DZEMOR I PRAWORECZNI GORAAAAAAAAA

Gość Królowa Polski
a gdzie tam moja sasiadka leworeczna tepa jak but, moja szwagierka leworeczna tez niewyuczalna

Gość WiktoriaDZEMORRR
Królowa Polski WIDZE ZE NAKURIWASZ SALTA,DOBRZEEEEEEE pierdolic leworecznych NA STOS Z WIEDZMAMI I GOFERAMI KUFA

Gość WiktoriaDZEMORRR
NO I CO KURWA Z TEGO ZE JEST TYLE OSOB INBTELIGENTNYCH LEWORECZNYCH A CO PRAWO NIE ZNAJDZIECIE? POEBAO JA ZARAZ WYSKOCZE Z LISTĄ TO WAS ROZKURWI NA CZĄSTECZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAWORECZNI TO INTELIGENCJAAAA

Gość WiktoriaDZEMORRR
jestem niepelnosprawna , przepraszxam

Gość WiktoriaDZEMORRR
jebani podszywacze, nic takiego tu nie napisałam! Apropo, w chuj mam to leworęczni czy praworęczni, inteligencja od tego nie zależy, a jeśli ktoś tak myśli, to ma na srane i inteligentny nie jest. Gdybym się nauczyła pisać lewą, byłabym inteligentniejsza? AHhahaahhahahaha pozdro,poćwicz,potańcz.

NIE, NIE PRAWDA. Mój brat cioteczny jest leworęczny i jest inteligentny, natomiast moja koleżanka jet leworęczna i nie jet inteligentna, a z matmy tępa jak... To tak jak z praworęcznymi- zależy od osoby.

znam leworęcznych-inteligentnych, ale nie sądzę żeby to wszystkich obowiązywało :P