Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria_daria

Samochód dla kobiety!

Polecane posty

Chcę sobie kupić samochód, ale nie znam się za bardzo na markach. Interesuje mnie, żeby był 5-drzwiowy, ale nieduży, ekonomiczny, ze wspomaganiem kierownicy - taki \"kobiecy\" do jazdy po mieście. Mam pytanie do posiadaczek czterech kółek - czym jeździcie? Co jest fajnego w waszych autkach? Dlaczego warto kupić właśnie taki model?

Gość URSUS C330
I wypadki niegroźne HaHaHa

Gość maturka4
Suzuki - malutkie, zgrabne, zwrotne. Dobrze rozwiązane wnętrze. Pali niewiele

Toyota yaris - faktycznie śliczne, nieduże autko, ale dość drogie :/ A suzuki - jaki model???? Ja zastanawiam się nad Seatem Ibizą - podoba mi się baaaardzo :)

Gość wefcwec
Nie polecam ci samochodów Japońskich. Są dobre ale części do nich są często droższe niż do aut Europejskich. Nie polecam ci też aut francuskich, które mają w tylnym zawieszeniu stosowaną często belkę skrętną. Polecić mogę auta nazistów. Volkswagen Polo jest całkiem niezłe, Opel Corsa jest przyzwoity i nie drogi. Chociaż jeśli chodzi o Opla to zależy czy chcesz z nowszych modeli czy ze starszych. Nowe/w miarę nowe modele Opli są całkiem niezłe. Ale te starsze modele są nie najlepsze. Seat Ibiza też jest dobry, to tak naprawdę Volkswagen, podobnie Skoda Fabia, to Volkswagen w innym opakowaniu i z innym znaczkiem. Możesz jeszcze popatrzeć za Fiatem Punto. Fiaty są też nie najgorsze a części do nich są nie drogie.

Ja jestem zadowolona z mojego autka..ale ma dwudrzwiowe.. więc lipa :P a ile chcesz na nie przeznaczyć?

Gość ale bzdury gadasz
wiesz ile kosztuja ORYGINALNE czesci do opla? tyle samo co do japonczykow. jak kogos nie stac to jedzie na zamiennikach

Gość samba brazilia
suzuki swift ja zbieram kase na ten samochod:)

Nie chcę drogiego auta - to będzie mój pierwszy samochód i na nim będę się doszkalać :) Tak do 10 tys., ale to maksymalna kwota, wolałabym za mniej.

Tez kupilam tanie na poczatek :) Opla Tigre :P Porsche z tego nigdy nie bedzie, no ale co zrobic :D Jak zaczne pracowac na powaznie, to zmienie na lepsze ;) I nie wiem, ile naprawy kosztuja itd, bo brat ma warsztat samochodowy i on mi wszystko robi :D

Moja koleżanka ma tigrę i też jest zadowolona.

do 10 tys. - Polo III ;) VW ma tanie czesci, malo awaryjny i nie prezentuje sie najgorzej :)

ja mam podobny kapital, moze neico wiecej na wydanie i zastanawialams ie nad fabia i polo, jednak polo jest tansze wiec chyba przy tym pozostane :) niewiele pali, czesci duzo i dosc tanie, nieskomplikowane, 5drzwiowe :)

A wszyscy kurde tak wjezdzaja, ze sie zawieszenie psuje, ze malo miejsca, itd.. No ja taksowkarzem nie jestem, dupy nikomu wozic nie musze, jak sie nie podoba, ze malo miejsca z tylu :P

a ja jezdze Rover 200 czesci drogie bo drogie ale jest to autko maloawaryjne:) tylko 2 drzwiowe:) koszt 12-13 ty. wspomaganie.klima wszystko ladnie sie nim jezdzi :)

A co myślicie o Matizie??? Ktoś posiada??? Ostatnio widzę na ulicach pełno matizów - i w sumie autko małe, zgrabne, do miejskiej jazdy chyba ok? Jakieś opinie?

Wi-Olka ---------faktycznie, piękne auto :):):) Niestety, obecnie nie na moją kieszeń :/

Gość zxccbg
CITROEN C2 z poczatku produkcji z najmniejszym silniczkiem kupisz za jakies 10-12 tys - malo pali jakies 5 l jest zwinne i mało awaryjne

Gość C4 WRC
:D:P:classic_cool: