Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lunes

Ciekawe....

Polecane posty

W swoim otoczeniu mam 4 pary. Każda z tych par na pozór szczęsliwa. Ale w kazdej z tych par jedno z nich zdradza-notorycznie. Akurat zdradzają moi znajomi. Ich partnernerzy nie wiem czy udają, że nie widzą czy naprawde są az tak bardzo zaślepione miloscią do nich. Niedługo wszystkie te pary biorą ślub. Ja jestem od mc sama, ponieważ moj facet tez mnie zdradził- ale nie potrafilam udawac, ze nie widze, za bardzo kochalam i zabolalo mnie to co mi zrobił. Moi znajomi twierdza, że zawsze będe sama. Że tacy sa faceci musza poszaleć...że mam przymknąc oko i go przyjąc spowrotem.Gdzie dlam nie to jest ni do pomyslenia :( Jestem więc skazana na singlestwo tylko dlatego, iż pragne by facet mnie sznował i był mi wierny? Bo tak z tego wynika :(

Gość 86ola
zgadzam sie z Toba w 100%, facet powinien mnie kochać bezinteresownie a jak zdradzi to do widzenia i żadne tłumaczenia mu nie pomogą

Gość no nieźle...
Bardzo masz dziwne koleżanki. Co innego nie wiedzieć o zdradzie, a co innego wiedzieć i tolerować to. To nieprawda, że wszyscy zdradzają. A człowiek, który zdradza jeszcze przed ślubem jest kompletnie niedojrzały do poważnego związku.

Gość hellevi
Bardzo dobrze zrobiłaś ja na twoim miejscu tez bym tak postąpiła i nie przejmowała się opinia znajomych ze już będziesz do końca życia singlem trzeba znać swoja wartość nikt przecież nie chce być oszukiwany i zdradzany, a chyba nie tym związek polega żeby nawzajem siebie oszukiwać

Akurat to co napisałam jest o moich kolegach i ich przyszlych żonach. Jak tak wyglada związek XXI wieku to chyba faktycznie bede sama:/

Gość kmmmss
no i sądzisz, ze te pary będą długo same,zobaczysz jak niedługo zostaną zgorzkniałymi , jęczącymi, samotnymi matkami z dziećmi. Jeszcze nie raz od nich usłyszysz jak to ci dobrze.

Mam nadzieje. Bardzo mało osób widze posiada jakieś wartości, którymi kieruje się w zyciu. Ja mam swoje zasady, nigdy nie wymagałam od faceta więcej niż mogłabym dać od samej siebie- i tak widać nikt temu sprostać nie potrafi. A przecież niby nie wymagam tak wiele.. Nie rozumiem zdrad. Jeśli czlowiek czuje, że sie nie wyszalał, to niech zostawi swojego partera i go nie rani. Poskacze sobie z kwiatka na kwiatek i dopiero gdy dojrzeje do powaznego związku niech go zakłada a nie zdradza. Czuje si doslownie jak ułom z takimi poglądami wśród znajomych:/