Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia...24

co za dzień

Polecane posty

miałam dzis wypadek samochodowy...powiedzcie mi czy wiecie il się czeka na zwrot ubezpieczenia w pzu:(

facet mi wjechał w tyłek, i z tej siły wjechałam w samochód sorzodu... cała wina była na tego z tyłu dostawczaka...a on ma w pzu ubezpieczenie czy są jakies problemy z ta ubezpieczalnia?

Gość energiaaa
Nie wiem jak się historia skończyła , ale z doświadczenia wiem, że lepiej nie mogłaś trafić, jak już ktoś jest sprawcą wypadku i ma w PZU ubezpieczenie to przynajmniej to jedno szczęście w nieszczęściu.

Gość Niebieskie auto
U nas był jakis wypadek...12 list....na bocznej drodze...sprawił to kierowca BMV...można się było spodziewac...Chociaż co 2gie auto to BMV lub audi albo wolsvagen.. Niestety zbiegł z miejsca wypadku. A chłopak24 lata aby uniknac zderzenia wjechałw dom.. to byłaś Ty:)?

Gość kuchniapolska
No to jest energiaa logiczne, że jak chcemy ściągnąc odszkodowania to od konkretnego ubezpieczyciela, gdzie z tym odszkodowaniem nie będzie problemu.

a ja a ja... mowie to do ciebie przestan top wysylac debilko nie klikajcie wto bo ona ma za to kase

Gość sonik_sonik
julia ,a nie mozesz dowiedziec sie u samego zródła ,czyli w PZU? Mozna zadzwonic i zapytac jak wyglada taka sprawa.My tutaj mozemy tylko gdybac.

Gość energiaaa
Tak kuchniapolska, ale to działa w obie strony inni użytkownicy dróg, chcieliby żebyś Ty też miał polisę w wiarygodnej i rzetelnej firmie.

Gość pandemiaah1
Powiem Wam , że miałęm trochę zdarzeń drogowych bo jeżdze zawodowo i jedynie w Hestii i PZU udało się jakios dogadac , reszta firm z którymi miałem dczynienia porażka.

Gość mój mąz miał stłuczkę w ubiegł
ą sobotę. sprawca kolizji jest ubezpieczoby w generali. we wtorek poszliśmy załatwiać papierki, i dzis dostaliśmy decyzję o odszkodowaniu:D

Gość energiaaa
No to pandemia o tym właśnie pisałem, że im rzetelniejsza firma, tym większa szansa na należne odszkodowanie.

Gość pandemiaah1
Ok ale to powinein być standard wszystkich firm.

Gość energiaaa
Zgadzam się w 100% procentach, ale niestety nie jest.

Gość pandemiaah1
Nie jest bo sami klienci pozwalają sobie na pewne zagrywki firm ubezpieczeniowych.

Gość energiaaa
Jak masz ubezpieczenie w normalnej, dużej firmie to takie problemy Cię nie dotyczą, bądź dotyczą sporadycznie i nie musisz non stop dumać czy Cię ubezpieczyciel będzie chciał tak czy inaczej oszukać.

Gość energiaaa
No chociażby weźmy PZU, które na swoją markę i jakość produktów jakie ma pracowało dziesiątki lat, tego nie da się w parę lat osiągnąć.

Teraz PZU ma przyspieszacz likwidacje szkód i wypłatę odszkodowań to będzie jeszcze lepiej.

Gość energiaaa
Też coś o tym słyszałem, wypłata drobnych odszkodować, do kilku tysięcy, ma być do 3 dni, z możliwością zgłoszenia szkody on-line.

Gość traszmetal
formularz zgłoszeniowy PZU http://www.pzu.pl/?nodeid=zgloszenie z tego co się orientowałem w innych firmach ubezpieczeniowych tego nie mają. Większość spraw jest załatwiana bez rzeczoznawcy na podstawie przysłanych dokumentów.

Gość traszmetal
no i mam nadzieję, że inne firmy i urzędy podążą tym śladem, że obsługa klientów będzie internetowa, bo coraz mniej ludzi ma czas na chodzenie po urzędach lub tak jak ja tego po prostu nie lubią

Gość energiaa
Kto jeśli nie lider na rynku nieruchomości ma standardy wyznaczac?

Gość Monar
Ta możliwość zgłaszania szkody przez internet w pzu to rewelacyjna sprawa. Można spokojnie, bez nerwów i biegania, załatwić sprawę. to mi się podoba.

Gość kaskaq
A mnie się podoba ubezpieczenie all risks , wreszcie będzie przysługiwało odszkodowanie na skutek wszelkich zdarzeń.

Gość kaskaq
No dokładnie i nie trzeba przy tym składać dłuugich wyjaśnień.

Gość inezzka
Jak ja nie lubię poniedziałku! Miałam rano stłuczkę i drzwi vw do wymiany, makabra, dobrze, ze mam wykupiona usługę door to door to wszystko za mnie załatwią.

Gość inezzka
Tak to w ramach AC , teraz mogę bez obaw powierzyć uszkodzony samochód przedstawicielowi PZU i od razu wracać do domu :)

Gość energiaaa
Kto jak nilider na rynku ubezpieczeń ma wyznaczac standardy tak ofert jak i obsługi ?