Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oherty

Dlaczego ludzie tak na poważnie biorą życie? Boją się zmian..?

Polecane posty

Gość Oherty

Zawsze mnie to zastanawialo dlaczego ludzie tak na powaznie biora zycie, nie robią tego co lubią, tylko to co robią inni, robia to zeby wpasować sie w schemat ogolnie przyjety. Czesto ludzie po studiach mysla tak zeby zdobyc praca i miec ja do konca zycia, boja sie zmian, boja sie przeprowadzek, nie zyja chwila, nie ciesza sie chwila, nie podrozuja, tylko pracuja. Boja sie wyjechac do innego miasta na dwa lata zeby zdobyuc lepsze doswiadczenie w pracy i potem wrocic na swoje stare smieci i lepiej zarabiac, boja sie ryzyka. Juz w wieku 25 lat mysla i emeryturze-zeby na nia sobie zapracowac. A czy nie lepiej cieszyc sie zyciem- robic to co sie komus podoba, spelniac marzenia, zyc chwila, nie martwic sie na zapas. Zycie to przygoda- podażaj nia!

wiesz co tu przedewszystkim chodzi o kase. Jesli jest to sie wtedy realizujesz, jesli nie ma to trudno. Trzeba wtedy harowac jak wol!!!

Gość nepostya
kasa kasa kasa

słyszałem taka historyjka o sędzi co ludziom co szli na śmierć dowal do wyboru szafot lub drzwi i zawsze wybierali szafot bo wiedzieli co ich czeka i adwokat spytał go co będzie jak by wybrał dzwi i on na to ze czeka go wolność ale jak jestem 30 lat to nikt nie wybrał tych drzwi