Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd23

facet oświadczył mi się po 3 miesiącach bycia razem

Polecane posty

Gość dd23
tylko jest problem...heh...taaaa...

Jak szybko.. Ja chyba bym się nie zgodziła, a jeśli już to datę ślubu wyznaczyłabym na za trzy lata, żeby zawsze jak coś nie wypali, móc bez problemu zwiewać. Swoją drogą ja z moim jestem 5 lat, a oświadczyny to pewnie za następne 5 będą:) i chyba wcześniej nie chciałabym.

Gość dd23
no bo...oswiadczyl sie...ale...

Gość dd23
...ale nie kupil pierscionka jeszcze...:(

Gość to co to za oświadczyny
bez pierścionka ???? widać nie traktuje tego poważnie skoro na slowach sie skończylo .... kto wie ilu przed toba sie tak oświadczal i ilu po tobie jeszcze bedzie :) ja bym takiego faceta nie traktowala poważnie , a tego co mówi to już w ogóle

mnie sie kiedys jakis nieznjamomy facet na srodku parkietu oswiadczyl gdy chcial ze man zatanczyc :D to dopeiro szybkosc nie?:P

Gość Ameeeeeeeelka
Znam takie typy, dużo mówią tylko nic za tym nie idzie Oświadczy ci sie po krótkiej znajomości tylko pierścionka nie ma Naopowida ci czego to nie zrobi i gdzie cie nie zabierze , tylko nic z tego nie robi i nigdzie cie nie zabiera Dużo gadki tylko bez pokrycia, przyjrzyj mu sie uważniej i nie ulegaj euforii z powodu tego co mówi, wszystko to mogą być slowa rzucane na wiatr .