Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd23

facet oświadczył mi się po 3 miesiącach bycia razem

Polecane posty

Gość dd23

co mam o tym myslec??

Gość lmmj
Ja bym pomyslała,ze to zdesperowany idiota :-)

Gość Ze postepuje pochopnie

Gość dd23
coz za wyczerpujace odpowiedzi...

A jakie ty masz odczucia, autorko?

moj kumpel tez sie oswiadczyl chyba jakos po 3 miechach a 7 miesiecy pozniej wzieli slub

Gość dd23
no wlasnie nie wiem...uwazam ze to troche za szybko...powiedzialm mu to i ze potrzebuje czasu...

Gość dd23
że za 3 miesiące może sobie znaleźć następną taką jak ja

Gość To teraz wytestuj go tak
minimum przez trzy lata, a potem odpowiedz sama sobie, czy spełnia Twoje oczekiwania ;-)

Gość lmmj
po 3 m-cach zareczyny,po 7 slub,a po jakims czasie,wszesniej czy poxniej-rozwod.

Gość coś w tym jest
na udany związek nie ma reguły, tyle że ja wolałabym zamieszkać razem najpierw przez to ludzie zostawiają sobie jeszcze furtkę, chociaż z drugiej strony co za różnica czy w dzisiejszych czasach rozwód to taki problem, ludzie jak się chcą rozstać to i tak się rozstaną, taka prawda

rok po slubie i nadal sa razem :P moi dziadkowie wzieli slub po 3 ! meisiacach i byli razem przed prawei 50 lat do smierci dziadka :P no ale wtedy byly inne czasy :P

Gość coś w tym jest
ja zamieszkałam z facetem po 4 m-cach, jesteśmy już 7 lat, cztery lata po ślubie a co będzie to będzie w życiu różnie bywa :(

Gość że co -O
Oświadcza się i mówi, że jak nie to znajdzie inną?????? Powiedz mu, że droga wolna. Jemu nie zależy na Tobie, tylko pewnie na babie do garów i do rodzenia dzieci.

Gość lmmj
Ellinka :-) nie porownuj swoich dzadkow,bo on zyli w innych czasach.W tamtych czasach to bardziej z rozsadku sie zeniono niz z wielkiej miłosci.A to,ze ktos ze soba przezył 50 lat nie oznacza od razu,ze to małzenstwo było szczesliwe. Wiele osob zyje ze soba mimo,ze sa ze sonba nieszczesliwi.

Gość dd23
ej ... to nie ja powiedziala ze moze sobie znalezc inna.. podzszywacze... powiedzil ze poczeka.i ze mnie rozumie.

Gość że co -O
To co innego...Skoro tak powiedział to w porządku :-) Moim zdaniem, żeby podjąć decyzje o ślubie trzeba poznać drugą osobę, a 3 miesiące co to jest? Ślub jest poważną decyzją i nie należy brać go pochopnie, bo jak co można się rozwieść- myslicie, że rozwód dostaje się tak od ręki? Uważam autorko, że podjęłaś słuszną decyzję. Jak kocha to poczeka i jak to jest prawdziwa miłość przetrwa próbę czasu. Życz Ci tego :-)

Gość dd23
;););)

Gość to loteria
nigdy nie wiadomo ja po 3 miesiącach znajomości bylam tak zakochana i szczęśliwa , że prawie fruwalam hehe po roku okazalo sie co naprawde sobą reprezentuje mój facet i nie bylo to mile, na szczęście rozstalam sie z kanalią ale jak sobie przypomne początki to samo szczęście bylo hehe

Gość xMadzixstwx
Ja bym sie ucieszyla gdyby mial pelny portfel i gest plus duzego grubego ptaka :classic_cool:

Gość dd23
niestety nie ma ani grubego portfela,w spodniach tez nie za wiele,ale to nie znaczy ze nie jest mi dobrze!hehe!;)

Gość dd23
a charakter sie w ogole nie liczy tak??hehe!dla ciebie to pewnie powinen miec jeszcze wille z basenem i najnowsze bmw!hahahahah!

Gość to loteria
charakter sie liczy to jasne ale po 3 miesiącach to ty nie masz pojecia o jego charakterze pewne rzeczy wychodzą z czasem niestety

Gość katiie
Od oświadczyn do ślubu długa droga. Zaręczyny zawsze możesz zerwać jak coś nie będzie pasowało.

lmmj przeciez dodalam na koncu ze to inne czasy byly :P coz, ja tez uwazam ze slub po 10 miesiacach to przesada w dzisiejszych czasach :D

Gość dd23
czemu przesada??heh!wlasnie...od zareczyn do slubu daleko...