Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdnfvucm

Czy znajde tu dojrzala i madra os. , ktora potafi wysluchac,doradzic,powymianiac

Polecane posty

Gość cdnfvucm

sie pogladami ???

Gość A może zdradzisz
na jaki temat chcesz pogadać?

Gość o czym chcesz pogadać
???

Gość cdnfvucm
chce sie doradzic w kwestii zyciowej, chodzi o mnie i o chlopaka , czy ktos mnie wyslucha i napisze swoja opinie, na powaznie ?

Gość jkl
to napisz :D

Gość cdnfvucm
to ja wam teraz po krotce przysune ten obraz

Gość A może zdradzisz
I tak nie masz gwarancji, że nie przeczytają tego osoby przypadkowe i nie zechcą Ci udzielić kilku "cennych" uwag. Jak nie spróbujesz napisać, nie będziesz wiedziała...

Gość cdnfvucm
Moze nawet juz cos o tym czytaliscie... Moj chlopak od dawien dawna planowal tatuaz,postanowil zrobic mi ladna niespodzianke i w czwartek nic mi nie mowiac wybral sie do studia i go zrobil.Dodam, ze wie o tym, ze nie przepadam za tatuazami, ale nie moge mu zabraniac przeciez :) Jego plany byly dosc dojrzale na tatuaz , chcial cos ladnego i w miare madrego i z "glebszym wyrazem swojej osoby" Wczoraj zobaczylam ten tatuaz. Na nodze ma napisane skrot firmy "jp" czyli w roziwnieciu jebac policje :) starsznie mnie zszokowal , nie spodziewalam sie, ze zrobi cos tak malo ambitnego ;/ na cale zycie ;/ pwoiedzilam mu co o tym mysle, nie chcial poznac mojej opini wczesniej tylko po fakcie to ja poznal. Uwazam, ze to co zrobil nie byloprzemyslane, i wcalenie imponujace, neidorosle i brzydkie. Oczywiscie stwierdzil, po 4 latach zwiazku, ze jestem neinormalna i nie obchodzi gomoja opinia bo to ejst jego cialo :) Nie obrazalam sie oczywiscie pwoiedizlam i skonczylam temat. To pwoiedzil mi ze jest na mnie obrazony bopowiedizlam mojeje siostrze ze sie wytatulowal , no i nie odzywa sie od wczoraj, czekajac na przpeprosiny. Zachowuje sie tak akbymial nikt nie widziec tego tatuazu co ejst niekzoliwoscia. Uwaza ze teraz moi rodzice beda na niego zle patrzec, bo ona im pwoie co to znaczy( a wiem ze nie powie) Czy mam go za coprzepraszac, jak powinnam sie zachowac ???

Gość cdnfvucm
a jescze w srode z nim roamwialam o tym ze w przyszloci chcialabym zrobic sobei zabieg powiekszenia ust, zaczal mnieprzezywac od idiotek i caly czas sie z tegosmieje, ale nie zwracalam na to uwgi i nie obrazalam sie .Nie wiem czy tonormalne ;/

Gość jkl
ja czulabym niesmak w stosunku do niego i tyle, szkoda ze po 4 latach nie obchodzi go twoja opinia

Gość Jako dojrzała i mądra osoba
Powiem Ci, że Twój problem jest niedojrzały i niemądry jako i Twój partner :-D

Gość cdnfvucm
wiem o tym, ze ejst niemadry i komiczny, niedojrzaly , no ale zdenrwowal mnie , oczywiscie ze czuje do niego neismak, jakies takie ograniczenie, dystans ;/ i uwazam, ze nic nie zrobilam zlego, chcial to poznal opinie, a ze btyla taka a nie ina to mogl sie tegospodziewac iprzemyslec to zco zrobil ;/ Teraz zrzucil wine na mnie i czeka na przeprosiny ;/ a ja juz sama nie wiem, czy wogole sporbowac sie odezwac, czy czekac az on zrobi pierwszy krok ? Czasem nawet te sprawy niedojrzale i glupie czegos nas ucza;/ Jak wy byscie sie zachowaly ?

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrnbrrrrrrr
hehe a w jakim dorzeczu mówi sie takim językiem???

Gość Chyba w jakim narzeczu
?

oj dzieci, dzieci, jaki normlany czlowiek robi sobie taki tatuaz? :D

dorzeczu czy narzeczu wazne ,ze ja tez nic nie zrozumiałam z jej wypowiedzi.Ile masz lat 16?

Gość cdnfvucm
heheh ...... :P to to samo co chwdp ;| malo ambitne no nie ? Chyba koledzy mu zrobili dziure w glowie ;/ ten caly hip-hop itp;/ moze kiedys bedzie zalowal, a moze juz zaluje po tym co mu pwoiedzilam , no fakt zmieszlam go z blotem, ale do niego nic e dociera, dlatego moze lepiej leciec mu po ambicji czasem ;/ z reszta on w obec mnie wcale nie ejst elikatny,wiec czemu ja wciaz musze byc taka szara myszka i byc delikatna , gdy na to wcale nie zasluguje

Gość cdnfvucm
jednak nie ma tu nikogo wyrozumialego ... nie mam wiecej nic 16 , szkoda, ze wy niby tacy dojrzali i wogole, a nie potraficie odpwoiedziec na moje pytanie

Gość bo szkoda gadać

Gość cdnfvucm
no wlasnie to nie jest normalne

Gość cdnfvucm
ok, to wrocie do ciekawszych tematow, dzieki, pa

Gość xMadzixstwx
Jka ci daje forse na zachcianki i to gruba to lepiej siedz cicho i udawaj ze ci sie pdoba w koncu i tak liczy sie tylko kasa $$

Gość świetny szachista
mogę wymienić się znaczkami

Ten skrót może oznaczać całkiem co innego, bo to skrót :p Można to różnie tłumaczyć..... Tak jak hwdp znaczy h** w d*** policji............... Niektórzy tłumaczą go chwała wspaniałym dzielnym policjantom, czasem dopisując do tego skrótu literkę c ;) A ty już traktujesz skrót jakoby miał znaczyć to najgorsze :o

Gość cdnfvucm
On nie daje mi kasy, bo sam jej nie ma, nie mam zadnych zachcianek, i nie ejstem wymagajaca !!! A ten skrot to nie zwykle jp a centranie zerzniety znaczek firmy, ktora promuje slowa jebac policje !!! wiec nie przetlumacze go inaczej, z reszta on sam wie ze wlasnie o to mu chodzilo, zeby kumple widzieli, jaki on wojak ?;/ bezsensu , starsznie zaskoczyl mnie tym zachowaniem, i to negatywie wie o tym bardzo dobrze , i moja rekacja nie byla dla niego niewiadoma. Nie obarzilam sie o to, ale czuje niesmak i nie bede ukrywac, ze zle zrobil oznaczajac sie takim znakiem

Gość snokin
szczerze, dobrze ze wyraziłas swoja opinie nie masz za co przepraszac , zawsze wszystko można sobie wyjaśnić jeśli nie ..to szkoda to ciągnąć

Gość cdnfvucm
snokin- dziekuje wiem , chcialabym mu powiedziec na spokojnie,wyjasnic to jakos i sprostac , ale to zalezy czy on da temu szanse,no i oczywiscie dla mnie nastena glupota byloby rozstac sie z takiego blachego powodu , jak tatuaz ,dla mnie to zaden powod,nie chcialam by bylo, zel ,ale myslalam, ale nie moglam inaczej , teraz zaczynamsie obwiniac, ze przesadzilam :((( nie wiem, czy sie odezwac czy nie, nie wiem co zrobic

Gość cdnfvucm
sorry za pisownie

Gość snokin
ja bym sie nie odezwał, ale to tylko moja opinia i nie sugeruj sie nią . Przepraszam że to pisze ale dla mnei ten chłopak jest niepoważny kto sobie coś takiego robi, dla mnie to śmieszne. W zadnym wypadku siebie nie obwiniaj.