Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Micra

Proszę pomózcie mi się zdecydować!!!

Polecane posty

Po długich poszukiwaniach wybraliśmy te obrączki http://www.jubilerka.com.pl/jubilerka/product_info.php?cPath=1&products_id=15 kupujemy w salonie nie przez internet, jubiler może zrobić mam inną wersję niż ta na zdjęciu i tu właśnie pojawia się problem, bo za cholerę nie mogę się zdecydować czy ładniejsze będą: A) obie części (z żółtego i białego złota) błyszczące czy może jednak B) cała obrączka z żółtego złota z tym, że jedna część błyszcząca, a druga piaskowana (piaskowanie jest delikatniejsze od tego co widać na zdjęciu na białej części obrączki)

Ja bym chyba wilała całą złotą ale to juz rzecz gustu

ja mam identyczną obraczkę kupiliśmy u jubilera i mam biało-złota naprawde swietnie sie mieni

Dzięki wielkie za zainteresowanie :-) \"Nasz jubiler\" nie ma gotowych wyrobów, nie mogę więc \"naocznie\" porównać dlatego trudno mi się zdecydować

Micra - obrączki przepiękne :) gratulujw wyboru. Jeśli chodzi o Twoje pytanie, to myślę, że powinnaś wziąć pod uwagę biżuterię jaką nosisz. My mieliśmy mieć klasyczne proste obrączki z żółtego złota, ale Mąż uświadomił mi, że skoro ja nosze tylko srebro (pierścionek zaręczynowy też mam srebrny) to może połaczyć białe złoto z żóltym. I mamy faktycznie drobną wstawkę z białego złota. Jeśli nosisz złoto zdecydowałabym się na jeden kolor - żółty, jeśli srebro - połącz dwa kolory. To tylko moja rada :) zresztą na którą wersję byś się nie zdecydowała - obie piękne :)