Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaMarta...

Błagam pomocy!!!

Polecane posty

Gość ZałamanaMarta...

Jestem załamana.Tyle pracy,tyle starań nad tą prezentacją...mam ją dostarczyć jutro a robiłam ją przez 2 dni.Nie wiem co się stało,chciałam wgrać na płytę niby wszystko zapisało.Wkładam ponownie patrze płyta jest pusta... bez niczego.w komputerze go nie mam...bo to co miałam wgrywałam na płytę.Może mi któs pomóc...nie wiem może jest jakiś sposób na odzyskanie tej prezentacji!!!

Gość koallllllla
a back upy mialas wlaczone? moze po back upach da rade, ale ja sie nie znam. Moze wielbiciel 70B by Ci pomogl, ale nie iwme czy dzis jest.

Gość western dygnitarz
ZałamanaMarta... Jestem załamana.Tyle pracy,tyle starań nad tą prezentacją...mam ją dostarczyć jutro a robiłam ją przez 2 dni.Nie wiem co się stało,chciałam wgrać na płytę niby wszystko zapisało.Wkładam ponownie patrze płyta jest pusta... bez niczego.w komputerze go nie mam...bo to co miałam wgrywałam na płytę.Może mi któs pomóc...nie wiem może jest jakiś sposób na odzyskanie tej prezentacji!!! Jeśli masz dwa dyski np c: i D: to nieczego nie zapisuj na tym dysku co miałaś prezentację. Ściągnij z internetu na iny dysk program R-studio. To najlepszy program do odzyskiwania danych. Odzyska Ci prezentację. Na drugi raz projekty zawsze zapisuj i zostawiaj. Sprawdź także płytę czy jej strona zapisu wygląda inaczej niż czystej płyty. Jeśli tak, to są tam dane. Być może wystarczy wtedy zamknąć sesję płyty w Nero.

Gość ZałamanaMarta...
To było tak: zapisywałam tą prezentacje w ''Moje dokumenty'' następnie zapisałam na płycie...wyjełam i powtórnie włożyłam płytę do środka aby zobaczyć czy ta prezentacja naprawdę jest no i nie było ;-O popróbuje z tym programem może się uda...mam nadzieję!

Gość ZałamanaMarta...
Nie wiem albo nie umiem albo nie da się przywrócić tej prezentacji tym programem.Ostatnio robiłam inną prezentacje i było wszystko ok działało bez zarzutów.