Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to sem ja

orgazm łechtaczkowy

Polecane posty

jak go osiągnąć, może jakies wskazówki, nigdy go nie miałam a chciałabym wiedzieć co robić zeby dojść

Gość bejbeeeee
napiszcie serio, tez próbowalam kilka razy ale po jakims czasie zaczynam czuc tylko lekkie podniecenie,troche sluzu i tyle. nigdy nie miala orgazmu :( podczas seksu to juz wogóle nie mówie, bo jak narazie to sprawia mi tylko ból.

Gość to widzę
że nie jestem sama, łatwo się śmiać , ale może ktoś napisze coś sensownego, pewnie jest nas więcej tylko nikt nie chce się przyznać

Gość podciagnij tzw kapturek do
góry (w sensie podciągnij dwoma palcami tak aby pomiędzy nimi znajdoawła się lechtaczka) i skieruj na łechtaczkę dosyć strumień wody prysznicem- orgazm gwarantowany:)

Gość nic z tego
nie działa

Gość taa w kraju susza a ta se leje

Gość to jak
pomoże ktoś?

Gość specjalista od orgazmow
Ja chetnie pomoge ale w realu:)

Gość onanistka
ja masuje lechtaczke pod dwoma palcami-okrezne ruchy-oczywiscie musi byc cisza i spokoj i glowa pelna fantazji:)

Gość to jak
jest wszystko, cudowny facet, podniecenie na maksa aż po nogach cieknie , spokój , brak stresu itp a orgazmu niet

Gość ymmmmm
tez tak czasami mam..mysle ze juz bedzie,juz sie szykuje i ciach mija..za chwilke znowu(o teraz napewno bedzie,bo wybuchne) i znowu nic

cierpliwośći - musicie najpierw swoją wisienkę poznać i dowiedzieć się co lubi. probujcie różnych ruchów paluszkiem , różnych miejsc ( wyżej, niżej.. ) tak niezmiennie przez około minutę - półtorej i po przetestowaniu kilku wariantów oceńcie co wal sprawia największą przyjemność. potem to już tylko dobranie tempa do własnych odczuć i siły nacisku i voila :D mi nauczenie się tego zajęło około roku prób i błędów. co prawda to było wieki temu, miałam jakieś 13 - 14 lat ale jak już odkryłam co i jak ona lubi to ho ho :D dajcie sobie czas na pozananie siebie :D i tyle :D

Gość ale tu milo
a z tym strumieniem wody z prysznica to na siedzaco w wannie? bo kabiny natryskowej nie mam. a inaczej jest nie wygodnie. moze mam mala wyobraznie i ograniczone mozliwosci.

Gość na mnie
prysznic nie działa, nie wiem może za mało prób, ale mało nie wypłukałam do białej kości i nic kurna