Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna wsrod ludzi

Ta samotnosc mnie dobija

Polecane posty

Gość Samotna wsrod ludzi

:(((((

Gość Kasia1990-18
to czekamy aż dobije

Gość zouzulia
🖐️

Gość Samotna wsrod ludzi
Piszac tu licze sie z takimi glupimi komentami niemadrych smarkaczy

Co jest autorko, czemu ludzie podkreślają samotnośc w twoim przypadku?

Gość samotna wsrod ludzi
A ty tak nie miales/as? Tyle ludzi a ty czujesz sie samotny, bo ci nie maja czasu, ci nie lubia tego co ty, ci maja juz rodziny i dzieci itd I tak naprawde nie zalapujesz sie do zadnej grupy

myślę że to świadomość która nie godzi się z u szufladkowaniem. Gratuluję indywidualizmu i braku elastyczności. W gronie gdzie brak działania, jest najtrudniejszym przemyślanym wyborem. Brak kompromisów, cenienie siebie nad zbyt, by swej wartości nie sprzedać w imię taniej akceptacji. Życie w zgodzie z sobą lecz z kosą z całym światem. Obnażonym z swej powierzchownej formuły. Zły ustrój, czy lud zły? Co jest do cholery z tym światem. Myślę że rozumiem

Gość rozumiem Cię
ja czuję się podobnie... jest to strasznie uciążliwe i męczące... taka walka w pojedynkę... samotność... czasem brakuje mi sił i myślę, ze jak się dostosuję do otoczenia to będzie lepiej... a tak nie jest neistety...

To wyjdź na dwór na spacer to może coś trafisz a nie siedzisz w domu i liczysz że coś Ci się z czatu trafi albo z symaptii.pl Zastanów się co źle robisz że jesteś sama. Może żle się ubierasz np: zakładasz grube czarne skarpety i zakrywasz całe ciało że nic nie widać Idź do lustra i się przejżyj i zobacz co jest nie tak. Pozdrawiam Banan Kopara

Gość mała mi poszła w las
a najgorsze jest to, że tak naprawde nie chcemy porzucac naszej indywidualności, ale sa momenty kiedy chce nam sie juz tym wymiotowac. nie lubie schematow, a te sa najbardziej popularne. i na końcu zostaje sama...