Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz..

myślę o śmierci

Polecane posty

Gość tomasz..

zaplanowałem już sposób

Gość tomasz..
upije się i utopię w rzece interesuje się medycyną sądowa i tam czytalem o fazach utonięcia itp

Gość zouzulia
lepiej nie opisuj, bo jeszcze wykorzystam twojego pomysla

Gość do tomasza...
gdybys jeszcze nie mial koncepcji, to moge polecic smierc przez zapicie sie na smiwrc. Ale nie takie ze wpadniesz w alkoholizm i latami calymi sie bedziesz wykanczal, tylko bierzesz miesiac urlopu, kupujesz baterie trunkow wysokoprocentowych, i troche browarow (dobrze robia pomiedzy), i chlejesz. Bez przerwy, nie trzezwiejesz, siedzisz w domu i chlejesz. Miesiac powinien ci wystarczyc. Troche kosztowne ale moze byc milo przy okazji.

Daruj sobie te opowiesci dziwnej tresci. Zamiast tego napisz, dlaczego chcesz to zrobic.

Gość tomasz..
bo jestem sam bo nikt mnie nie kocha bo nigdy nie miałem dziewczyny a mam już 26 lat bo nie jestem normlnym człowiekiem bo zasłużyłem na to całym swoim życiem

Gość andrzej24
kobiety to same problemy jak cie zuci to juz siedisz głebiej w tym bo wtedy masz zajebistego doła i dopiero wtedy sie odechciewa zyc ja ja mam synka 9 miesiecy a kobita mi powiedziała wczoraj nara juz cie nie kocham itd wiesz co to dla mnie po 3 latach chłopie jestem jak juz na tym 2 swiecie o ile on istnieje korwa nie wiem co robic tez chce odebrac sobie zycien mam juz dosyc