Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Różyczka

DUPHASTON I CO DALEJ

Polecane posty

Gość Mała Różyczka

Witam Cieplutko Mój lekarz przepisał mi Duphaston na uregulowanie miesiączek od 16 dnia cyklu przez 10 dni. Początkowo po ukończeniu tych 10 tabletek okres pojawiał mi się co 3-4 dni. Obecnie mija już 10 dzień a tu nic nie widać aby jakiś okres miał się pojawić. Oczywiście mam ból piersi, brzucha i ogólnie chodzę taka jakaś poddenerwowana ale nic więcej. Fakt pojawiło się malutkie plamienie ale prawie niewidoczne. W ciązy nie jestem na 100% więc nie wiem co zrobić. Czy wziąść teraz Duphaston na wywołanie okresu (2 tabletki przez 5 dni), iść do lekarza czy poprostu poczekać? Czy jest taka możliwość aby okres w ogóle się nie pojawił? Czy któraś z Was tak miała? Pozdrawiam

Hej myślę że najlepiej jak udasz się do lekarza nie bierz na własną rękę duphastonu .... bo jeszcze sobie coś zupełnie rozregulujesz .... idź do lekarza tak będzie chyba najlepiej :)

Gość Mała Różyczka
Dziękuję za odpowiedz :)

Gość gwiazdeczka 555
ja bralam kiedys na wywolanie okresu luteine i okres po 7 dniach sie pojawil, ale jezeli sie nie pojawia u Ciebie, to widocznie cos jest powazniejszego, albo musisz miec zmiane tabletek, albo brac inaczej, najlepiej idz do lekarza, bo sama niewiele zdzialasz.