Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakkumkaa

czy zaakceptowałabyś faceta który robi rażace błędy ortograficzne??

Polecane posty

Gość lakkumkaa

ja akceptuje, bo dla mojego faceta jezyk polski nie jest pierwszym jezykiem, wiec czesto pisze z bledami.

Gość dd23
moj chłop jest dyslektykiem,,,i wali byki non stop...hehe!;)nie przreszkadza mi to.

Gość gosiakxxx
Nie

Gość ddoomennna
Ej mam inne pytanie czy zaakceptowalibyście faceci kobiete która nie robi rażące błędy w szachach (ja gram idealnie i nie wyobrazam sobie jak ktos moze nie umiec) :P

Gość lakkumkaa
karamba takie przypadki to ja pomijam:)

pewnych rzeczy mozna nauczyc a juz na pewno ortografii :P

Gość Raskaa
Jeżeli byłby inteligentny,oczytany to nie raziłoby mnie to,ale jezeli robiąc błedy byłby niezbyt pojętny,nie mozna by było z nim na kazdy temat pogadac,to owszem,raziłoby mnie to i to bardzo.

Gość mattaanna
Dla mnie liczy się wyglad faceta a nie błędy ortograficzne

Gość ddoomennna
tzn ktora robi te bledy pomyleczka

kiedyś dysleksję leczyło sie paskiem i klęczeniem na grochu a dziś to jest wygodne tłumaczenie lenistwa... a odpowiadając na pytanie to bym z kimś takim nie był, bo mi to trąci lenistwem i brakiem wykształcenia co wczesniej czy poźniej zacznie przeszkadzać w życiu ;-)

Gość teraz każdy który
robi byki jest dyslektykiem hehe wierutne bzdury matoly z tego korzystają i mają problem z glowy

Gość analfabetom mówie NIE

Mojemu kochanemu zdarza sie czasem robić błędy ortograficzne, ale nie aż tak często, aby miało mnie to razić. Do tego robi te błędy w trudniejszych wyrazach, na szczęscie nigdy nie napisał np który przez "u", czy biurko przez "ó", czy rzecz przez "ż" itp :D Ogólnie jest tak wspaniałym człowiekiem, że byłabym głupia gdybym odrzuciła go z takieg powodu. Ja zwracam uwagę na ortografię. Staram się nie robić błędów, czasem nie jestem pewna jak napisać jakiś wyraz, więc sięgam po słownik i zapamiętuję sprawdzony wyraz.

Gość Katkatarinka
fajnie, gdyby ludzie mieli takie problemy, bledy ortograficzne. Fajnie,odeszłam od niego bo zrobił błąd w wyrazie - rzona.hi,hi,hi

robi błędy ortograficzne, to znaczy przeczytał w swoim życiu tylko tytuły książek, i nic poza tym . Jest w języku polskim kilka reguł, których można się nauczyć, a także mieć pod ręką słownik ortograficzny. Żeby pisać z ortami to trzeba przeczytać milion książek i wiedzieć choć trochę co to są dadaiści.....