Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamaaaaaaa

pytanie odnośnie programów komputerowych

Polecane posty

Gość lamaaaaaaa

Kupiłam sobie laptopa. Ma zainstalowany oryginalny system Windows Vista. Chciała bym zaprzestać używania pirackich programów ściągniętych z internetu. Znajoma powiedziała mi o takiej stornie http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=6&Pakiety+biurowe , twierdzi że te programy na niej są legalne. Czy one są naprawdę legalne??? Jak to w końcu jest, można ściągać z internetu programy czy nie???

legalne programy są na np.centrumxp.pl albo centrumvista.pl

Gość pomysl zanim cos napiszesz
na dobre programy sa same legale

Gość lamaaaaaaa
Ale to jak to jest? A gdzie mogę sprawdzić ceny tych programów z tej strony co linka podałam??? Bo nigdzie tam nie mogę znaleźć cen ile trzeba płacić za program???

lamaaaaaaaaa jestes prawdziwa lamaaaaaaaa :O przeciez tam jest napisane, ze sie nie placi e bez kitu ten topik to prowo :O

Gość lamaaaaaaa
Myślicie że wszyscy są tacy mądrzy w komputerach jak wy??? No ale jak się nie płaci to jak te programy są za darmo i legalne?

Gość lamaaaaaaa
No ale jak to tak??? Przecież nikt nic za darmo nie daje. To jak te programy sa za darmo legalne??? Pewnie to jakaś podpucha jest dla tych co się połakomią na darmowe programy i są one zawirusowane.

no niekiedy programy sa zawirusowane, ale od czego masz antywira...Normalnie wchodzisz, ściagasz, czekasz i masz :D

jest kochana lamo cos takiego jak freeware jest cos takiego jak opensource po prostu, a ty zamiast narzekac to sie ciesz, jak nie masz co z kasa zrobic to mozesz przelac na moje konto bo zbiednialam, sporo do urzedu skarbowgo musialam w tym roku oddac :( z biurowych jest openoffice, porownywalny do microsftowego office'a i tutaj sami informatycy nie siedza, np. ja specem w komputerach nie jestem

Gość jolasiaszulbi
legalne programy możesz kupić na kluczsystem-sklep.pl maja bardzo dobre ceny, duży wybór...